Mașină de etichetare a sticlei ovale

Aplicatoarele de etichete ovale VKPAK sunt cele mai versatile care îndeplinesc cerințele ambalajelor moderne care necesită eficiență ridicată, precizie și fiabilitate, menținând în același timp un cost bugetar redus. Aplicatorii noștri de etichetare ovală pot aplica etichete unice, față și spate sau pot înfășura etichete pe sticle sau containere plate, ovale, pătrate, rotunde. Modulul nostru asigură stabilitatea maximă și poziția dreaptă a sticlelor de formă ovală. Acest modul asigură alinierea perfectă a sticlelor pe transportor pentru o etichetare precisă, potrivită pentru aproape orice tip de sticlă.

Etichetarea de înaltă performanță a mașinilor este special concepută pentru sticlele ovale din plastic moale, pentru a evita etichetele insuficiente la margine sau etichetarea cu precizie mai mică pentru sticlele neregulate.

Sticlele ovale sunt ideale pentru o gamă largă de utilizări și industrii, inclusiv, dar fără a se limita la:

  • Biotehnologie
  • Umpluturi contractuale
  • De mediu
  • Alimente și Arome
  • Sănătate
  • casa si gradina
  • Produse chimice pentru uz casnic
  • Serviciu de igienizare / salubritate
  • Îngrijire personală
  • Farmaceutic

VKPAK configurat pentru produse laterale plate și ovale are o precizie superbă și o ușurință a setărilor. Dacă aveți produse laterale plate sau ovale care au nevoie de una, două sau chiar trei etichete, VKPAK are premisa de design pentru a face lucrarea simplă de configurat din nou și din nou. Imaginea de mai jos sugerează gândirea noastră - care este de a proiecta pentru lumea reală, nu speranțe nerealiste că firele unei perii fixe de ștergere vor aplica presiune uniformă pe o suprafață curbată (în acest caz, curba suprafeței produsului poate fi urmată cu suportul nostru cu perii cu arc). Fiind o mașină VKPAK, opțiunea de a adăuga module în momentul comenzii sau după introducere pe piață permite obținerea unui produs oval și rotund cu o schimbare rapidă a produsului.

Nu vă speriați de cotațiile concurenților noștri pentru echipamente care arată ca ale noastre - ceea ce este puțin probabil să se potrivească cu performanțele noastre - toți clienții noștri sunt încântați de valoarea pe care o reprezintă echipamentul nostru.

Caracteristici

Treceri rapide - Nu sunt necesare instrumente pentru schimbarea produsului. Roțile mari de mână permit ajustări aproape fără efort fără a fi nevoie de asistență pentru motor (asistența pentru motor adaugă costuri / complexitate și altceva la service). Am ales să o simplificăm, cu setările de poziție alegând niște rigle gravate puțin mai scumpe și scări peste „indicatori digitali” care în timp pot eșua (din nou, un alt lucru de întreținut). Timpul de configurare între lucrări este simplu și rapid.

Repetabilitate - Toate setările electronice / parametrii lucrării dvs. de producție pot fi salvate pe ecranul tactil permițând repetabilitatea exactă între rulări.

Flexibilitate - VKPAK este proiectat într-un format modular, permițând configurări multiple pentru a se potrivi cu gama dvs. de joburi. Atât mecanica, cât și electronica sunt modulare, permițând adăugarea și eliminarea rapidă a mecanicii și electronicii.

Ecranul tactil color - are ușor de utilizat și ușor de înțeles. Există, de asemenea, informații despre starea mașinii și meniuri de depanare.

Când aveți nevoie de o soluție de etichetare a sticlelor ovale, VKPAK vă oferă următoarele produse pentru a vă satisface cerințele