Mașină de etichetare a fiolei

Model de mașină de etichetare verticală automată a fiolei de mare viteză, mașina de etichetare este fabricată sub supraveghere rigidă, ținând cont de standardele stricte GMP pentru utilizare în industriile farmaceutice și conexe. Standardele foarte stricte de control al calității adoptate în timpul procesului de fabricație asigură funcționarea fără probleme și necesită un timp minim de întreținere / oprire. Puterea ridicată a mașinii economisește costurile de producție și, de asemenea, economisește timp prețios. Mașina automată de etichetare a fiolelor are un sistem variabil de acționare cu frecvență alternativă pentru controlul lin al mașinii, pentru ieșirea necesară până la 220 de fiole pe minut. Mașinile cu imprimare online prin lot. Mașina super silențioasă are o poluare fonică minimă și are ca rezultat o productivitate crescută în rândul forței de muncă. Buncărul înclinat de alimentare asigură un flux uniform de obiecte pentru etichetare.

Mașină automată de etichetare a autocolantelor pentru fiole, pentru o aplicare rapidă pe ambalaje. Etichetatorul pentru autocolante pentru fiole încorporează un sistem modern de distribuire a etichetelor de control cu microprocesor, cu un sistem de detectare ușor de utilizat pentru etichetă și produs. Mașina de etichetat cu autocolante pentru fiole este potrivită pentru etichetarea flacoanelor rotunde și a altor obiecte rotunde. Este capabil să eticheteze până la 200 de unități pe minut, în funcție de produse și dimensiunea etichetei. Sistem electronic și mecanic special conceput pentru a aplica etichete transparente (fără aspect) pe flacoane la viteză foarte mare folosind un sistem special opțional de detectare a etichetelor. Cu adevărat este disponibilă o singură urzeală rotativă de mare viteză în jurul mașinii de etichetare, cu un sistem unic de control al vitezei sincronizat cu un singur punct. Sistemele de detectare automată a lungimii etichetelor încorporate elimină orice nevoie de alimentare manuală și stocare a datelor despre lungimea etichetei în memorie și de recuperare a acestora de fiecare dată pentru schimbarea dimensiunii etichetei și repornirea mașinii. Astfel, sistemul economisește timp prețios, evitând timpul de oprire a mașinii și ajută la obținerea unei producții mai mari.

Ce este fiola?

O fiolă (de asemenea, fiolă și fiolă) este un flacon mic sigilat care este utilizat pentru a conține și conserva o probă, de obicei un solid sau un lichid. Fiolele sunt din sticlă.

Fiolele moderne sunt cel mai frecvent utilizate pentru a conține produse farmaceutice și substanțe chimice care trebuie protejate de aer și contaminanți. Sunt sigilate ermetic prin topirea vârfului subțire cu o flacără deschisă și, de obicei, deschise prin rupere de gât. Spațiul de deasupra substanței chimice poate fi umplut cu un gaz inert înainte de sigilare. Pereții fiolelor de sticlă sunt de obicei suficient de puternici pentru a fi aduși într-o cutie cu mănuși fără nici o dificultate.

Când aveți nevoie de o soluție de etichetare a fiolelor, VKPAK vă oferă următoarele produse pentru a vă satisface cerințele