Mașină de etichetare a pungilor

VKPAK cunoaște etichetarea pungii. Am proiectat mai multe sisteme diferite de etichetare a sacilor. Pentru pungile umplute, VKPAK poate pune o imprimantă de etichete-aplicator sau un aplicator de etichete pe linia de producție pentru a eticheta pungile după umplere, dar înainte de paletizare. Informații precum data și codurile de lot, codurile de bare și conținutul sunt tipărite și / sau aplicate automat pe pungă pe linia transportoare existentă. Acest lucru poate fi realizat cu orice etichetator VKPAK. Modelul și dimensiunea specifică a etichetatorului depind de dimensiunea etichetei, de preferința motorului de imprimare și de rata de transfer.

Pentru etichetarea pungilor neumplute, VKPAK a proiectat un sistem de alimentare și etichetare a pungilor. Acest sistem profită de un sistem robotic de ridicare a vidului pentru a prezenta punga goală unității de etichetare. Odată ce punga este prezentată, eticheta tipărește și / sau aplică eticheta de informații pe punga goală. Apoi este transportat la un coș de colectare pentru a aștepta procesul de umplere.

Oricare sistem de etichetare a pungii poate fi integrat cu sistemele actuale de prelucrare a bazelor de date / comenzi sau poate fi configurat ca o operațiune stand-along.

Ne simțim mândri că ne prezentăm ca fiind unul dintre cei mai importanți producători și exportatori ai unei mașini de etichetare excelente a pungilor. Este utilizat pe scară largă în liniile de ambalare din diverse industrii. Integrată cu o tehnologie avansată care asigură aplicarea etichetelor pe o singură față sau pe două fețe, această mașină este utilizată pe scară largă pentru aplicarea etichetelor pe pungile stand-up goale prefabricate. Disponibil pentru clienți în diferite specificații și configurații, această mașină de etichetare a pungilor este testată cu strictețe pe diferiți parametri standard de calitate.

Tipuri de mașini de etichetare a pungilor

Eticheta de resigilare
O etichetă Reseal este plasată pe spatele pungii. Acesta este folosit pentru a resigila punga după ce a fost deschisă. Eticheta pungii de resigilare ajută la conservarea produsului pentru o perioadă mai lungă de timp.
Eticheta frontală
O etichetă frontală este aplicată pe partea din față a pungii. Acest lucru ar putea fi utilizat în plus față de ambalajele primare ale produselor, pentru conștientizarea mărcii. Un exemplu ar putea fi o etichetă de reducere a prețului.
Etichetă din spate
O etichetă din spate este aplicată pe partea din spate a pungii. Aceasta ar putea include informații suplimentare care depășesc aria dată pe produs. Această etichetă a pungii poate furniza, de asemenea, informații nutriționale despre produse.

Etichetatorul automat VKPAK este versatil, permițând aplicarea etichetei pe o singură față sau pe două fețe pe pungi sau pungi stand-up goale prefabricate. Este ideal pentru mediile de producție care trebuie să satisfacă o gamă largă de produse pe serii mici.

Etichetatorul pentru pungi construit la comandă etichetează partea de sus și de jos a pungilor introduse în stive și transportate într-un teanc de foi. Exemplele de produse includ, dar nu se limitează la: cafea, THC, marijuana, produse legate de marijuana, condimente.

Când aveți nevoie de o soluție de etichetare a pungilor, VKPAK vă oferă următoarele produse pentru a vă satisface cerințele