Mașină de etichetare a cutiei

Cutie ondulată, imprimare cutie de carton și mașină de etichetare

Containerele ondulate oferă versatilitate ca soluție de ambalare pentru utilizare pe piețele de transport maritim, depozit, distribuție și logistică. Raportul mare rezistență la greutate îl face o opțiune ideală pentru aceste aplicații.

VKPAK oferă soluții pentru etichetare și tipărire pe cutie ondulată care oferă opțiuni în înălțimea caracterelor, rezoluția de imprimare și calitatea codului de bare, inclusiv tipărirea mașinii de etichetare a cutiei și aplică pentru rate de citire ridicate ale codurilor de bare.

Caracteristici

  • Utilizat în principal pentru etichetarea cartoanelor sau cardurilor în industria farmaceutică, produsele chimice zilnice, cardurile și alte industrii.
  • Controlul extrem de ușor de utilizat și interactiv al ecranului tactil face operarea convenabilă și simplă. Capacitatea de producție și numărul de bilete rămase pot fi afișate în timp real. De asemenea, oferă bogate funcții de ajutor pe ecran și alarme de eroare. Algoritmul de inteligență artificială poate fi utilizat în programul de control, ajustarea parametrilor a fost redusă la minimum la schimbarea produselor.
  • Înregistrarea parametrilor poate fi salvată permanent. Nu este nevoie să resetați și invocați grupurile de parametri corespunzători atunci când schimbați produsele.
  • Coder opțional de tipărire la cald sau codificator cu jet de cerneală pentru codarea datei pe etichete, cititor de coduri de bare on-line pentru scanarea codurilor de bare de pe etichete și respingerea produselor necitite.

Etichetarea pe cutie este una dintre cele mai de bază aplicații de etichetare automată. Majoritatea aplicațiilor de etichetare a cutiei sunt simple. O unitate de etichetare cu un aplicator tamp aplică o etichetă tipărită sau pre-tipărită pe partea laterală a cutiei. Toate unitățile de etichetare VKPAK pot imprima și aplica sau aplica etichete preimprimate pe cutii. Întrebarea este, CUM doriți să etichetați cutia? Aveți nevoie de un anumit motor de imprimare sau flux de date? La ce parte a cutiei doriți să se aplice eticheta? Aveți nevoie de etichetă de carton adiacentă sau de folie de colț? Ce dimensiune are eticheta? Care este debitul dvs.? Toate aceste întrebări trebuie luate în considerare la selectarea celui mai bun etichetator pentru aplicația dvs.

VKPAK vă poate ajuta cu selecția echipamentelor de etichetare a cartonului, precum și cu integrarea și instalarea în linia dvs. de producție. Deoarece VKPAK are cea mai extinsă gamă de unități de imprimare și aplicare, suntem capabili să oferim aplicatoare de imprimantă cu oricare dintre cele mai importante motoare de imprimare de etichete. Aplicatoarele și aplicatoarele de imprimantă VKPAK pot gestiona majoritatea dimensiunilor etichetelor. Avem chiar și unități care pot aplica o etichetă UMERĂ de 8,5 ″ x 17 ″! În funcție de ratele de transfer, VKPAK oferă diferite unități de dimensiuni corporale. Mini-aplicatoarele noastre de imprimantă compactă utilizează o rolă de etichetă OD de 8 ″ și sunt ideale pentru aplicații cu volum redus sau aplicații cu spațiu restricționat. Dimensiunea standard a caroseriei poate rezista până la o rolă de etichetă OD de 16 ″ și este perfectă pentru aplicații de etichete de carton cu volum mare și lung.

Avantaje:

1) Sistem de control: Utilizați sistemul de control PLC marca SIEMENS, cu o funcționare stabilă ridicată și o rată de eșec extrem de scăzută.

2) Sistem de funcționare: ecran tactil SIEMENS de 7 inch, interfață vizuală directă de operare ușoară, bogat, de asemenea, cu funcția de ajutor și funcția de afișare a defectelor.

3) Verificați sistemul: utilizați senzorul german de etichetă de verificare LEUZE, stația de verificare automată a etichetei, stabilă și convenabilă, nu au cerințe mult mai mari pentru lucrător

4) Sistem de trimitere a etichetei: sistemul de control al motorului de etichetare german Avery, stabil cu viteză mare.

5) Funcția de alarmă: cum ar fi vărsarea etichetei, eticheta spartă sau alte defecțiuni în timpul funcționării mașinii, toate vor alarma și vor înceta să funcționeze.

6) Materialul mașinii: Mașina și piesele de schimb folosesc toate materialul din oțel inoxidabil S304 și aliaj de aluminiu anodizat, cu rezistență ridicată la coroziune și niciodată rugină.

7) Toate circuitele de joasă tensiune utilizează marca germană Schneider.

Când aveți nevoie de o soluție de etichetare a cartonului, VKPAK vă oferă următoarele produse pentru a vă satisface cerințele