Mașină de etichetare automată cu etichetă din PVC termoizolant cu cap dublu

Combinate cele două mașini într-una singură (o mașină are două funcții și părți, o parte a corpului sticlei cu manșon și cealaltă parte capacul sticlei cu manșon), iar acestea sunt manșonate sincronizate.

VK-D250 reduce echipamentul electric, sistemul de transport și așa mai departe, reducând astfel costul.

Această mașină adoptă o tehnologie înaltă și are un design bun, sincronizare de lucru și manșon foarte exact.

Este ușor și convenabil pentru oameni să opereze, iar această mașină are nevoie doar de o singură persoană care lucrează la ea.

Această mașină a folosit controlul programului, deci este foarte profesionist.

Materialul mașinii este din oțel inoxidabil.

Această mașină automată de etichetare a manșoanelor adoptă controlul PLC, modulul de poziționare, servomotorul și convertorul de frecvență. În plus, ecranul său tactil este prezentat cu o operație umanizată.

Cu eticheta de turnare precisă, echipamentul se aplică etichetei de turnare și etanșării sticlelor cu diferite forme și tambur hexagonal de ulei, potrivit pentru sticle de dimensiuni mai mari. de exemplu, recipiente cu butoi de 3-5 litri. Produsele sunt foarte populare pe piețele interne și de peste mări.

Mașină de etichetare automată cu etichetă din PVC termoizolant cu cap dublu

Parametru tehnic

Dimensiunea motorului principal (lungime * lățime * înălțime)2000L x 950W x 2000H (mm)
Viteza principală de producție a motorului10-400BPM
Alimentarea principală a motoruluiAC 3phase220v / 380v
Lățimea plată a sticlei / cutiei48 -185mm
Materiale pentru sticle / cutiiSticlă, metal, plastic
Lungimea etichetei25mm -280mm
Grosimea etichetei0,03 mm -0,13 mm
Materialul eticheteiPVC.PET.OPS
Înălțimea sticlei / cutiei15mm -320mm
Diametru flacon / cutie30,5 mm -120 mm
Sticlă / formă de cutierotund, pătrat, oval, dreptunghiular
Greutatea motorului principal500 kg

Mașină de etichetare automată cu etichetă din PVC termoizolant cu cap dublu

Caracteristici tehnice și aplicație:

1. Mașina automată de etichetare cu manșon are două seturi de mecanisme standard, una este utilizată pentru etichetarea corpului sticlei, o altă etichetă pentru gura sticlei.

2. Materia primă este fabricată din oțel inoxidabil SUS304, structură simplă, aspect frumos, ușor de curățat, apa nu ruginește.

3. Pentru a asigura o etichetare exactă a manșonului de poziționare. Utilizarea designului modular, modelează controlul bețișorului, precizie, manșon de mare viteză.

4. Secțiunea de funcționare a ecranului tactil de înaltă calitate, implementarea funcționării, convenabilă, rapidă. este nevoie de o singură persoană pentru a opera, ușor de întreținut. Sistemul servo Panasonic, sistemul de control servo pentru a asigura viteza mare, seturi de standard fără erori.

Mașină de etichetare automată cu etichetă din PVC termoizolant cu cap dublu

Avantaje

1. Tehnologie avansată: motorul fabricat în Japonia controlează sistemul de tăiere sincronă pentru a asigura o durată lungă de viață a instrumentului de tăiere și etichetă de înaltă precizie.

2. Viteză de producție foarte eficientă: 400 de sticle / pe minut (sticlă standard) Poate funcționa cu linia de producție sau poate funcționa singur.

3. Raftul senzorului pentru controlul etichetelor

4. Alegere elastică: Capul mașinii poate fi înclinat pentru a se potrivi sticlei rotunde, sticlei pătrate, sticlei eliptice, vârfului sticlei și corpului sticlei. Cel mai recent sistem dublu de furnizare a materialului este aplicat pentru a schimba materialul alternativ cu mai puțin timp.

5. O bază de tăiere sincronă unică: baza de tăiere nu trebuie să se schimbe în intervalul specificat. Dacă specificația trebuie modificată, se poate face în termen de cinci minute.

6. Operare simplă și sigură: O operație colorată de control al persoanelor este utilizată atât cu versiunile în engleză, cât și în chineză.

7. Cost de întreținere cu consum redus: lamă abandonată cu cost redus pentru o schimbare ușoară.

8. Durată de viață lungă a instrumentelor de tăiere: mecanism de transmisie de conectare a oțelului, tăiere alternativă și durată de viață prelungită.