Echipament de etichetare a cutiei metalice rotunde verticale automate

Următoarea mașină de etichetare a sticlelor rotunde verticale este următoarea informație de bază a echipamentului, iar mașina poate fi personalizată în funcție de cerințele speciale și probele.

Utilizarea de bază a mașinilor de etichetat sticle rotunde:

Mașini de etichetat sticle rotunde

Pentru industria farmaceutică, alimentară, cosmetică și alte industrii, etichetarea rotundă a sticlelor poate fi aplicată pe săptămână și etichetarea semicirculară.

Unscramblerul rotativ automat opțional poate fi conectat direct la linia de producție frontală, alimentând biberonul automat în mașina de etichetare, sporind eficiența.

Configurații opționale mașini de etichetare cu coduri de panglică, data de producție a imprimării online și numărul lotului, reduc procesele de ambalare a sticlelor, îmbunătățesc eficiența producției.

Automate verticale rotunde din metal Cutii de etichetare Echipament Detalii mașini

Cerere

Pentru etichetă: etichete autoadezive, folie autoadezivă, cod electronic de supraveghere, cod de bare etc.

Aplicare: necesită suprafața circumferențială a etichetei sau a produsului atașat la membrană.

Industrie: Utilizată pe scară largă în industria alimentară, medicină, cosmetică, cosmetică, electronică, metalică, plastică și alte industrii.

Aplicare: etichetarea sticlelor rotunde PET, etichetarea sticlelor de plastic, conservele și așa mai departe.

Automate verticale rotunde din metal Cutii de etichetare Echipament Detalii mașini

Proces de lucru

* Nucleul funcționează: produsul corpului sticlei este separat, senzorul detectează că produsul transmite semnalul returnat sistemului de control al etichetării, sistemul de control instalat pentru controlul motorului trimite eticheta aplicată pe produsul supus etichetării și poziției, fluxul produsului capacul unității standard, acoperit cu produse standard cu rotație, eticheta este acoperită cu role, o etichetă atașată la acțiune este finalizată.

* Procedură: puneți produsul (care poate fi accesat pe linie) -> transferul produsului (dispozitivul automat) -> produsele la câteva minute distanță -> Testarea produsului -> Etichetarea -> capacul marcat -> colectați produsele de etichetare.

Automate verticale rotunde din metal Cutii de etichetare Echipament Detalii mașini

parametri tehnici

Lungime adecvată a etichetei (mm): 20mm ~ 314mm

Lățimea etichetei aplicabile (lățimea hârtiei de sprijin / mm): 15mm ~ 150mm

Diametrul produselor aplicabile (pentru sticla rotundă) și înălțimea: diametrul: φ25mm ~ φ100mm

Înălțime: 25mm ~ 230mm

Diametrul ruloului standard aplicabil (mm): 80280mm

Diametrul ruloului standard aplicabil (mm): φ76mm

Precizie etichetare (mm): ± 1mm

Viteza standard (m / min): Servo: 5 ~ 25m / min

Pas: 5 ~ 19m / min

Viteza de etichetare (buc / min): pas: 30 ~ 80buc / min (cu sticla și dimensiunea etichetei)

Servo: 40 ~ 120buc / min

Viteza transportorului (m / min): 5 ~ 25m / min

Greutate (kg): aproximativ 185 kg

Frecvența (HZ): 50HZ

Tensiune (V): 220V

Putere (W): 530W (tracțiune cu trepte)

980W (servo de tracțiune)

Dimensiunile dispozitivului (mm) (L × W × H): 1950mm × 1100mm × 1300mm

Caracteristici ale mașinii automate de etichetare pentru cutii rotunde:

► gamă largă de aplicații, care pot îndeplini întreaga circumferință a etichetării rotunde a sticlei sau a etichetei semicerc,

► comutarea etichetei buteliei între simplu și ușor de reglat;

►etichetele coincid cu standardul ridicat cu bypassul adoptă instituții corective, marcate fără drum ușor, etichetarea părților din direcția x / y / z și înclinarea a opt trei grade de libertate este reglabilă, nu reglați fundăturile, etichetele coincid cu ridicate calitate, folosind acoperirea centurii standard pentru reprimarea sexuală, etichetarea netedă, ridurile, îmbunătățirea calității ambalajului;

► sticle flexibile, cu etichetă stand, sticle cu funcție automată, producție autonomă, pot fi conectate și la linia de producție;

► control inteligent, urmărire fotoelectrică automată, fără obiect fără etichetare, fără etichete de corecție automată și funcție de detectare automată, autocolante și etichete pentru a preveni scurgerea deșeurilor;

►stabilitate ridicată, Panasonic PLC + ecran tactil + Panasonic Matsushita Electric eye eye + senzor de etichetă german Leuze compus din sisteme electronice avansate de control, echipamente de sprijin funcționare 7 × 24 de ore;

► reglarea este simplă, viteza de etichetare, viteza de transmisie, sticla divizată poate realiza viteza continuă, reglați după cum este necesar;

►gredat, folosind trei mecanisme de reglare, profitați de triunghiul de stabilitate, întregul solid și durabil. Oțel inoxidabil și oțel înalt aliat, îndeplinesc cerințele de producție GMP;

Configurare

Configurare

NuNumeModelUnitateMarca
1Sistem de control PLC6ES7212-1A1 setSIEMENS
2Ecran tactil6AV6648-01A1 setSIEMENS
3Senzor fotoelectric

(Verificați sticla)

FS-N18N1 setJaponia KEYENCE
4Senzor fotoelectric

(Verificați eticheta opacă)

GS611 setGerman Leuze
5Servo motor2004-RZ08BAIAN1 setAmerica AB
6Conduce2003-CSD3-08BX21 setAmerica AB
7Motor principal de transport90W1: 301 setJSCC germană
8Apăsați motorul sticlei40W1: 301 setJSCC germană
9Controler de viteză25-90W2 seturiJSCC germană

Desenul structurii mașinii

Desenul structurii mașinii

Transportor tip curea

Această etichetă folosește centură industrială importată. Este mult purtabil fără murdărie cu ușurință și pentru o funcționare pe termen lung. De asemenea, se poate schimba dacă materialul adecvat al curelei depinde de produse.

Senzor precis

Adoptați senzorul de fibră optică de nivel superior pentru a face cu precizie produsele și a eticheta locația fără interferențe. Design unic pentru șine glisante, este mult diferit de designul slab al producătorului general.

Calitate și frumusețe

Structura principală a etichetatorului este fabricată din oțel inoxidabil S304 cu proces anodizat și aluminiu de înaltă calitate. Este respectat standardul GMP, care asigură o întreținere ușoară și o durată lungă de viață. Lanțul superior realizat din materialul lanțului FRP și șina de ghidare UPE rezistentă aplicată pentru sistemul de transport este proiectată pentru a fi protejată prin aspectul produsului și pentru performanțe eficiente. De asemenea, crește cu ani de utilizare fiabilă pe termen lung.

Ajustare simplă a mecanismului

Oferă o reglare largă mică sau mare, echipată cu mecanism de roată pentru reglarea ușoară a aplicatorului. De asemenea, ar oferi o etichetare plată și netedă, în funcție de dimensiunile produsului și de poziția de etichetare, prin reglarea adecvată a stației de împachetare.

Baza de mașină rigidă

Suporturile cu două picioare pătrate au fost realizate din oțel inoxidabil. Este stabil și nu ocupă mult spațiu. Atunci când eticheta funcționează, aceasta nu se va cutremura și nu va afecta acțiunea de etichetare.

Mobilitate flexibilă

Rola de mobilitate și piulița de fixare din oțel inoxidabil sunt proiectate pentru a mișca flexibil utilajele pentru a susține o altă linie de producție. Prin urmare, ar spori beneficiile investițiilor.

Etichetarea probelor:

Etichetarea probelorEtichetarea probelor