Mașină de etichetare cu manșon retractabil, complet automată, de mare viteză

Mașina de etichetare cu manșon micșorat de mare viteză este proiectată pentru producția de volum mare pentru a livra și a micșora un flux consistent de etichete de manșon și benzi evidente de manipulare pe o varietate de containere rotunde, pătrate, dreptunghiulare, ovale, goale sau umplute, din plastic, sticlă și metal, utilizate pe scară largă pentru băuturi, alimente, produse farmaceutice, îngrijire personală, de uz casnic, produse chimice și alte produse industriale pentru a satisface cererea fluxului dvs. de lucru. Fiecare mașină cu manșon termocontractibil constă din mașină de etichetare termocontractabilă, tunel de micșorare cu abur, generator de abur și transportor.

Specificatii tehnice

numarul modeluluiSLM-350SLM-450SLM-600
Gama de viteză350BPM450BPM600BPM
Forma containeruluiContainere rotunde, pătrate, dreptunghiulare și ovale cu contururi
Tipul containeruluiSticlă, plastic și metal
Material etichetă manșonPVC, PET, OPS și OPP
Grosimea materialului0,03-0,13 mm
Dimetri pentru containere28-125mm
Înălțimea containerului50-305mm
Manșon așezat plat25-200mm
Lungimea tăieturii mânecii38-305mm
Mărimea nucleului5 "- 10" Reglabil
Diametru exterior bobină completă500mm
Alimentare electrică220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Dimensiunea mașinii2,1 × 1,1x2M2,1 × 1,2x2M2,5 × 1,2 × 2,2M

Această mașină de etichetare cu manșon termocontractabil de mare viteză este construită din oțel inoxidabil de calitate 304 pentru a oferi rezistență și a reduce vibrațiile, oferind în același timp o funcționare silențioasă, proiectată cu role cu acționare servo, controlate PLC, ansamblu de tăiere interschimbabil și roți de tragere a etichetelor pentru a asigura o contractare precisă și consistentă etichetarea manșonului, sistemul inovator dublu de derulare standard permite funcționarea continuă cu doar o scurtă oprire de îmbinare pentru utilizatori pentru a maximiza producția cu timp minim de oprire, sistemul cu mandrină de schimbare rapidă minimizează timpul de oprire de la un produs la altul, mecanismul de tăiere cu rotație multiplă asigură un nivel extrem de neted, uniform tăierea peliculei, acest design modular unic permite schimbarea ușoară a lamelor sau schimbări rapide, fără scule, la alte cutii de tăiere la schimbarea formatului etichetei sau a dimensiunii containerului. Utilizatorii au, de asemenea, opțiunea de a cumpăra mandrine suplimentare pentru diferite dimensiuni și forme de containere. Rulările produsului sunt programate cu panoul de control HMI, ușor de utilizat, al ecranului tactil.

Caracteristici cheie

1. Inversați controlul vitezei.

2. Intrarea sticlei, sticla de desfacere automată, sticla împingătoare, etanșarea termică - tăierea ferăstrăului, presarea PE, micșorarea, răcirea.

3. Această mașină aplică mecanismul de agitare a aerului în împingerea sticlei și a tăierii la etanșare la rece. Folosește etanșare plată de puls din mătase, tăieturile cuțitului dinților de ferăstrău, Mecanismul unic de tăiere cu etanșare la căldură, a garantat aglutinarea ambalării, fiabilă și artistică.

4. Dispozitivul automat al sticlei de desfacere face schimbarea sticlei mai rapidă și mai convenabilă.

5. Livrarea mecanismului filmului și tensiunea se ajustează voluntar.

6. Sistem de control al procedurii programabil PLC.
7. Suflante de aer duble, garantează echilibrul de temperatură în aragazul termocontractabil cu controler de temperatură PAD, care aparent economisește energie.

8. Aplică un sistem de încălzire din oțel inoxidabil în formă de aripă, care este durabil pentru o utilizare îndelungată.

9. Centura de plasă specială pentru transportul dragonului cu fluor din filament bolivian este rezistentă la căldură și este utilizată în piese termocontractabile pentru a asigura un transport constant și o rezistență ridicată la uzură.

10. Această mașină aplică mecanismul de transport al curelei de control al vitezei inversate.

11. Înălțimea transportorului se va face în funcție de cererea clientului.

12. Direcția de intrare a sticlei poate fi ajustată în funcție de cererea clientului

13, conform cererii clientului, poate face centura din oțel inoxidabil în interiorul tunelului de contracție în loc de centura din plastic