Producător profesionist Mașină de etichetat borcan rotund industrial

Mașina de etichetare industrială a borcanului rotund este un producător profesionist pentru sticle rotunde cu dimensiuni diferite, cum ar fi borcane rotunde, sticlă rotundă, cutii rotunde care pot fi utilizate în industriile cosmeticelor, alimentelor, medicamentelor, produselor chimice zilnice și așa mai departe.

Caracteristici principale:

1. Adoptați servomotorul sau motorul original de etichetare importat din Germania pentru a satisface nevoile diferiților clienți.

2. Pentru funcționarea cu o singură mașină, se poate utiliza o placă turnantă pentru alimentarea și scoaterea sticlelor pentru a maximiza eficiența producției.

3. Materialul general al echipamentului este standardul internațional SUS304 și materialul din aliaj de aluminiu importat, tratamentul de anodizare cu strat dublu, cu rezistență ridicată la coroziune, astfel încât să nu ruginească și să se deformeze niciodată.

4. Nu există bule atunci când puneți eticheta transparentă și eticheta adezivă nu se va plia.

Părți principale:

Dulap electric, transportor, dispozitiv de sticlă separată, dispozitiv de etichetare cu rolă, dispozitiv de etichetare perie, motor de etichetare 1 #, sistem de funcționare și sistem de control.

Descrierea funcției echipamentului:

Sistem de control: Folosiți un sistem de control PLC marca SIEMENS, cu o funcționare stabilă ridicată și o rată de eșec extrem de scăzută;

Sistem de operare: Omul-mașină controlează ecranul tactil de 7 inch, interfață vizuală directă de operare ușoară, cu limbă chineză și engish cu două tipuri, bogată, de asemenea, cu funcția de ajutor și funcția de afișare a defecțiunilor;

Verificați sistemul: Utilizați senzorul german de etichetă de verificare LEUZE, stația de verificare automată a etichetei, stabilă și convenabilă nu au cerințe mult mai mari pentru lucrător.

Trimiteți sistemul de etichete: Utilizați un sistem servo de control SIEMENS de mare putere, stabil cu viteză mare.

Funcția de alarmă: Cum ar fi vărsarea abelului, eticheta spartă sau alte defecțiuni în timpul funcționării mașinii, toate vor alarma și vor înceta să funcționeze.

Materialul mașinii: Mașinile și piesele de schimb folosesc toate materialul din oțel inoxidabil S304 și aliaj de aluminiu anodizat, cu rezistență ridicată la coroziune și niciodată rugină.

Mod de etichetare: Utilizați sistemul de etichetare servo trimitere pentru a trimite eticheta pe suprafața produsului.

Toate circuitele de joasă tensiune utilizează marca germană Schneider.

Parametrul principal:

Modul de conducereServo motor
Randament (buc / min)20-150 (cutie reglabilă)
Direcția de funcționareStanga sau dreapta
Viteza transportorului≤40m / min
Precizia etichetării± 1,0 mm
Diametrul interior al rolei etichetei76 mm
Diametrul exterior al rolei etichetei350 mm (max)
Dimensiunea potrivită a eticheteiDimensiune standard: H: 15-130 mm L: 15-300 mm
(Alte dimensiuni pot fi personalizate)
Dimensiunea potrivită a sticlelorPoate fi personalizat
Dispozitivul de imprimantă folosește aer5 kg / cm²
Putere1000W
Greutate350
Înălțimea transportorului900 ± 50mm (înălțimea poate fi personalizată)
Dimensiunea mașinii1800 (L) 800 (W) 1300 (H) mm
Voltaj110V / 220V / 380V

Proces de lucru:

A. sticlele se deplasează pentru a separa dispozitivul pentru sticle, păstrează sticlele la o anumită distanță și se deplasează într-o linie centrală.

b. Când senzorul verifică sticla, trimiteți semnalul către PLC, PLC a primit mai întâi semnalul cu informații, apoi semnalul de ieșire către driverul servomotorului, acționat de motorul de acționare pentru eticheta de trimitere.

c. Dispozitivul de etichetare a periei a trecut mai întâi eticheta de pe o parte a sticlei, apoi sticla se rostogolește în dispozitivul de etichetare cu rolă, eticheta de perie pe corpul sticlei pentru în jur, finisarea etichetării.

Transportorul poate fi realizat în funcție de dimensiunea sticlei, viteza de etichetare poate fi reglată. Mașina de etichetare poate fi conectată numai la linia de producție sau la funcționare.