Mașină de etichetare a produsului

Etichetarea directă a produsului

Indiferent dacă etichetați direct cărți, orificii de încălzire, bobine de oțel sau blocuri de brânză, există o soluție VKPAK pentru etichetarea produsului dvs.

VKPAK a proiectat numeroase sisteme directe de etichetare a produselor. Aceste sisteme includ fie o imprimare de etichete VKPAK și aplică etichetă sau aplicator de etichete, în funcție de aplicație. Acestea pot include, de asemenea, periferice, cum ar fi cântare, montare personalizată, manipulare a materialelor, scanere, verificatoare, carcase sau computere tactile integrate. Metodele de aplicare a etichetei pentru etichetarea directă a produsului includ tamponare, tamponare, suflare sau ștergere.

Reputația VKPAK pentru integrarea sistemului este un avantaj în aplicațiile de etichetare a produselor. Multe aplicații necesită o anumită formă de integrare, fie că este vorba de integrare software, integrare de manipulare a materialelor sau ambele. VKPAK sunt experți în proiectarea sistemelor de etichetare a produselor pentru a îndeplini cerințele specifice ale fiecărui client.

Ca parte a soluțiilor complete de ambalare VKPAK, mașinile de etichetare automată pot fi utilizate cu o varietate de mașini de ambalat sau ca unitate autonomă. Norland International oferă o mare varietate de etichetatoare potrivite pentru aplicații în linie sau de masă și soluții de etichetare sensibile la presiune, cu manșon termocontractabil sau alimentate cu role. Aceste soluții de etichetare sunt versatile și îndeplinesc cerințele în aproape orice industrie, inclusiv apă și băuturi, produse cosmetice, alimente, articole de uz casnic și multe altele. Contactați echipa dvs. de la VKPAK pentru a stabili o mașină de etichetare care să se potrivească cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Soluțiile de etichetare oferite de VKPAK variază la aplicatorul de imprimantă pentru etichete de mare viteză. Această gamă largă de soluții de etichetare este oferită pentru a satisface o varietate de nevoi de identificare a produselor. Soluțiile de etichetare includ aplicatoare de imprimante de etichete, aplicatoare de etichete și imprimante de etichete. Contactați un reprezentant al soluțiilor de etichetare pentru orice întrebări sau întrebări pe care le aveți.

Când aveți nevoie de o soluție de etichetare a produselor, VKPAK vă oferă următoarele produse pentru a vă satisface cerințele