Mașină de etichetare cutie

Sistem automat de etichetare pentru cutii, cutii și ambalaje din carton ondulat

Cel mai bine recomandat cu aparatul de etichetare VKPAK.

Indiferent dacă etichetați cutii pentru bunuri de larg consum, cutii pentru alimente sau ambalaje pentru orice alt tip de produs, sistemul dvs. de etichetare contează. Atunci când fabricați sau distribuiți produse, eficiența și precizia sunt cruciale pentru succesul dvs. Sistemele sloppy sau slow ar putea deraia complet producția și profiturile. De aceea, este atât de important să alegeți un aplicator de etichete de cutie de încredere pentru afacerea dvs.

Etichetarea cutiilor comerciale

Există opțiuni nesfârșite pentru transportul și ambalarea comercială și toate necesită etichetarea precisă a cutiei. S-ar putea să folosiți cutii pliante pentru ambalarea produselor alimentare, cum ar fi cutii de cereale sau tăvi pentru pizza. Aceste tipuri de cutii arată cel mai bine cu etichete clare și strălucitoare, aplicate cu precizie pe fiecare cutie. Mașinile noastre automate de etichetare a cutiei asigură că fiecare pachet este identic și gata pentru consumator.

O altă alegere populară sunt cutiile ondulate, numite și plăci ondulate, plăci din fibre sau plăci combinate. Aceste cutii sunt perfecte pentru transport. Distribuitorii le folosesc adesea pentru bunuri de consum mai mari, cum ar fi electronica. În aceste cazuri, un etichetator de cutie adaptabil și puternic este absolut esențial.

Tipuri de mașini de etichetare a cutiei

Etichetă de înfășurare în colț
Eticheta de înfășurare în colț aplică o etichetă pe două panouri adiacente ale unei cutii. Această etichetă este în general un cod de bare cu informații despre produs.
Etichetă cu 1 panou
Eticheta cu 1 față este procesul de aplicare a unei etichete în partea superioară, laterală sau inferioară a unei cutii. Această etichetă este în general un cod de bare cu informații despre produs.
Etichetă cu 2 panouri
Eticheta cu 2 laturi este procesul de aplicare a două etichete separate pe 2 laturi ale unei cutii. Această etichetă este în general un cod de bare cu informații despre produs.

Ținând cont de urmărirea dezvoltării avansate a pieței, suntem angajați în oferirea unei game exclusive de mașini de etichetat cutii. Mașina de etichetare oferită este fabricată folosind componente de calitate superioară și tehnologie de ultimă generație sub îndrumarea profesioniștilor noștri calificați. Mașina noastră de etichetare furnizată este verificată cu diferite măsuri de calitate pentru a asigura calitatea acesteia. În afară de aceasta, clienții noștri pot folosi această mașină de etichetat de la noi la tarife de buzunar.

Aplicații

Aplicații utilizate în:

Mancare si bautura
Produse farmaceutice
Produse cosmetice
Produse de îngrijire personală
Agricultură
Pesticide
FMCG
Sănătate, etc.

Aplicații utilizate pentru:

Etichete autocolante
Etichete holograme
Etichete de preț
Etichete autoadezive
Etichete cu informații despre produs

Aplicații suplimentare disponibile ca mai jos:

Nu se oprește mașina de sticle.
Fără oprire mașină de autocolante.
Mașină cu incintă.
Cerere de verificare a etichetelor.
Sisteme de cameră.
Aplicație scaner cod de bare.
Aplicație personalizată.
Aplicație pentru cod de bare / stocare date.

Când aveți nevoie de soluție de etichetare a cutiei, VKPAK vă oferă următoarele produse pentru a vă satisface cerințele