Mașină de etichetat cu cutie de carton cu autocolant autoadeziv

Caracteristici generale:

1): Compania noastră s-a concentrat doar pe modernizarea, cercetarea și dezvoltarea și producția produselor din a treia generație a liniei de producție a ambalajelor îmbuteliate.

Principalul personal tehnic și de producție are 20 de ani de experiență în acumulare și depozitare tehnică, poate îndeplini cerințele tehnice și cerințele de producție ale echipamentelor de ambalare a sticlelor companiei dvs.

2): Am învățat cerințele specifice ale companiei dvs. în ceea ce privește tehnologia, performanța, viteza și alte detalii ale echipamentelor din linia de producție pentru îmbuteliere și ambalare și realizăm „documente și materiale” detaliate și clare pentru cerințele echipamentelor companiei dvs.
Vă rog, draga mea colegă, să vă deranjați să aruncați o privire mai atentă în programul dvs. încărcat.

3): Dacă alegeți compania noastră ca producător al liniei dvs. de îmbuteliere și ambalare, vom face tot posibilul pentru a servi ca exemplu de echipamente standard regionale. Aceasta este atitudinea noastră față de fiecare contract.

Materialele de producție ale echipamentelor companiei noastre sunt toate din oțel inoxidabil cu caracteristicile de peste 304, iar partea în contact cu medicamentele este 316.

Aparatul electronic folosește configurația care reprezintă nivelul avansat internațional.

Acesta este și cel mai bun motiv pentru care puteți fi siguri să alegeți compania noastră ca producător cooperativ.

4): După perioada de garanție, dacă există vreo cerere pentru servicii post-vânzare, vom furniza necondiționat service mai întâi și vom taxa ulterior.

Vă rugăm să credeți în sinceritatea noastră, bună-credință și calitatea produselor;

Vă rugăm să credeți că serviciul nostru post-vânzare trebuie să reprezinte cel mai avansat nivel din industria internă, deoarece înțelegem profund: aceasta este cheia dezvoltării durabile a unei companii, este o reflectare a competitivității și un punct culminant!

Caracteristici speciale:

-Potrivit pentru etichetarea diferitelor sticle rotunde

-Adoptă controlul vitezei infinit variabil, nu este necesar pentru a muta senzorul de transport ochi și etichetare

-Această mașină integrează dispozitiv electric și mecanic, cu o structură simplă și rezonabilă și mai multe dispozitive de protecție. Este ușor de întreținut.

-Este echipat cu interfață și sistem de control PLC de operare convenabilă, întreținere ușoară și performanță constantă, oferind acces ușor la toate setările din gama de parametri.

-Are control automat și detectează oprirea sistemului în cazul lipsei sticlelor, etichetelor și blocajelor de sticle, sticlelor rezervate și epuizării panglicii.

-Adoptă un sistem opto-electric pentru a lipi etichete, cu performanțe constante. Poziția etichetei poate fi ajustată în mod arbitrar.

-Mașina are imprimantă cu cod de căldură pentru imprimarea distinctă a 360 de unghiuri.

-Dimensiunea frontală este acordată cu proba clientului.

-Materialul este format din oțel inoxidabil de înaltă calitate 304, cu aspect elegant și îndeplinește standardul GMP.

Parametri tehnici:

Nu.ElementeDate
1Ieșire maximăSTICLE 180 / MIN
2Lungimea etichetelor20 ~ 250mm
3Lățimea etichetelor20 ~ 75mm
4Gama potrivită pentru sticle15 ~ 300ml
5Înălțimea sticlelor30 ~ 150mm
6Tensiune / FrecvențăAC220V / 50Hz
7Consum de energie2Kw
8Dimensiuni (LxWxH)1950x1060x1300mm
9Greutate237 kg