Mașină de etichetare automată cu manșon extensibil de înaltă calitate

Această mașină de etichetare cu manșon extensibil adoptă ecranul tactil LCD pentru a controla întregul proces, transportul sticlei, separarea sticlei, transportul materialului, curățarea, tăierea etichetelor, manșonul etichetei și contractarea. Operațiunea este foarte convenabilă. pentru a crește eficiența și pe baza structurii mecanice, a proiectării circuitului, a controlului inteligent, utilizați un sistem de control al aparatului electric, care este important pentru etichetarea mașinii cu manșon pentru băuturi, am dezvoltat un aparat electric avansat.

Unitatea tampon de alimentare a materialului este proiectată pentru a controla eticheta, a tampona procesul de alimentare a etichetei și a evita obstrucția curbată a etichetei și etichetei. Locul de tăiere a etichetelor este controlat de electricitatea foto și de mașina umană pentru a verifica locul de tăiere a etichetelor și a permite tăierea mai precisă. Pentru a echilibra forțele inerțiale pentru a face turnarea etichetei mai precisă și stabilă în procesul de alimentare a etichetei, adoptați dispozitivul de tensionare automată a unității de alimentare a etichetei, pentru a evita obstrucția instabilă, cu viteză mică și etichetă în procesul de alimentare a etichetei de contracție la cald manșon și face ca procesul să fie fluid și etichetă de alimentare rapid, compania noastră a dezvoltat noua unitate cu acționare dublă, acest KML-350 Această mașină de etichetare cu manșon extensibil poate atinge viteza de 350botele / minut, mai rapid decât mașina obișnuită.

Mașină de etichetare automată cu manșon extensibil de înaltă calitate

Parametru tehnic

Capacitate20000BPH (înălțimea etichetei≤100 mm)
20000BPH (lungimea etichetei≤100 mm)
18000BPH (înălțimea etichetei ≤250 mm)
18000BPH (lungimea etichetei≤100 mm)
Procentul de trecere≥99,9%
Întreaga linie de eficiență productivă≥95%
Conform celor 24 de ore
Diametrul aplicabil al sticleiÆ28mm ~ Æ 125mm
Lungimea aplicabilă a etichetei30mm ~ 250mm
Grosimea aplicabilă a etichetei0,027 mm ~ 0,13 mm
Materialul eticheteiPVC 、 PET 、 OPS
Diametrul intern al tubului de hârtie≥4 "(101,6mm)
Diametrul exterior al tubului de hârtie≤500mm
VoltajAC380V , 50 / 60HZ , 3faze
Puterea de intrare a aparatului cu manșon de etichete6KW
Puterea de intrare a tunelului de contracție1,5KW
Presiunea sursei de abur1-8Kg / cm2
Consumul de abur< 50 kg / oră
Dimensiunea exterioarăEtichetă cu mașină principală: L2100 * W1100 * H2000
Tunel de reducere : L2300mm * W500mm * H1500mm
Greutate totală1000 kg

Caracteristici tehnice și aplicație:

1. Această mașină de etichetare cu manșon extensibil adoptă transmisie sincronizată și acționează cu un angrenaj cu o singură curea. Schimbarea curelei de transmisie va fi finalizată rapid. În comparație cu tipul multistrat tradițional a cărui schimbare și întreținere necesită mai mult de șase ore, întreținerea sa este ușoară și întreținerea este simplă, deci nu influențează producția.

2. Traductorul original al capului tăietorului se află în capul tăietorului și atunci când scoateți capul tăietorului în jos, nu este nevoie să corectați centura sincronă. Are, de asemenea, ecran unic de lumină tactil uman, ceea ce înseamnă căutare automată a locației originale, precum și siguranță și comoditate, care sunt înaintea altor produse congenere. Noul design al tăietorului adoptă un motor pas cu viteză mare, mișcare stabilă și exactă, locul tăiat tăiat și contracție perfectă. Compatibil cu structura de locație sincronă a etichetei, eroarea locului de tăiere este de 1 mm.

3. Adoptă un potențiometru rotativ care permite alimentarea etichetei stabilă și fluentă și evită lungimea etichetei de eroare, blocarea etichetei și alte probleme atunci când servo-ul de alimentare a etichetei transmite eticheta.

4. Dispozitivul de inhibare a mandrinei cu șurub controlează eficient operațiunile de avarie și asigură siguranța stâlpului central.

5. Adoptat cu transmisie mecanică pentru a acționa centura de poziționare pe ambele părți. La schimbarea întregii unități de transport a sticlei, lățimea în jos și în sus, toate sunt controlate de o singură roată de mână, care vizează ajustarea sincronă și rapidă.

6. Adoptați motorul în sus și în jos, care permit funcționarea mai convenabilă.

7. Nou tunel de micșorare a aerului cald: adoptă o mașină de suflat de înaltă presiune. Tunelul special conceput pentru circulația aerului fierbinte economisește mai multă energie și face sticla termoizolantă mai frumoasă. Comparativ cu tunelul tradițional de micșorare, acest tip de tunel se poate descurca mai bine pentru sticla curbată (opțional).

Avantaje

1. Mașina de etichetare a mânecii companiei este potrivită pentru toate tipurile de sticle de suc de fructe, băuturi de ceai, produse lactate, apă pură, condimente, bere, băuturi sportive și alte industrii alimentare și băuturi, nu numai că are o poziție și contracție foarte precise mai mult sticlă proeminentă sticlă perfectă.

2. Stabilitatea ridicată a structurii mecanice, întreaga mașină din oțel inoxidabil și cadru din aliaj de aluminiu acoperă cadru rigid de protecție, rugină solidă.

3. Precizie de poziționare de înaltă calitate, toate transmisiile mecanice, utilizarea etichetelor cu manșon forțat.

4. Cost redus de întreținere a consumabilelor, cost redus al aruncării lamei mașinii, ușor de înlocuit, sarcina costurilor este redusă.

5. Serviciu de încredere, aeronava dispune de o varietate de depozite de piese de schimb, gata de furnizare, precum și inginerii cu experiență vă oferă asistență tehnică.

6. Aspect elegant, cadrul general al utilizării puternice, mai ușoare și flexibile.

7. Noul design lider în industrie, calitatea este mai solidă și de excelență, în niciun caz în măsură să compare produsele interne existente.

8. Mașina este componentă structurală simplă și elegantă, asigură o rată scăzută de eșec, întreținere ușoară.

9. O gamă completă de cutii principale de securitate, de fapt, un design atent.

10. Sticle sincrone, livrate și stabile;

11. Freză reglabilă, manevră de tăiere, durata de viață a sculei dublată.

12. Interfața om-mașină, funcționând mai uman;