Mașină completă de etichetare a cleiului de sticlă din plastic complet automat

Introducere:

Mașina automată de etichetare a adezivului rece poate fi aplicată sticlei de sticlă cu borcan de bere aplicator de etichetare a vinului cu cutie de aluminiu cu pastă.

Mașina este fabricată din oțel inoxidabil SUS304 și aliaj de aluminiu de înaltă calitate.

Motorul pas sau motorul importat este utilizat pentru capul de etichetare pentru a asigura viteza și precizia etichetării.

Sistemul foto de electricitate și control aplică componente avansate din Germania sau Japonia sau Taiwan.

Utilizați sistemul de control al interfeței om-mașină PLC, care este ușor de înțeles.

Mașină completă de etichetare a cleiului de sticlă din plastic complet automat

Parametru tehnic:

EtichetaEtichetă cu lipici rece / etichetă de hârtie
capacitate maxima40-100 BPM
Diametrul sticlei20mm ~ φ120mm
Înălțimea sticlei20mm ~ 250mm
Lungimea etichetei10mm ~ 300mm
Lățimea etichetei10mm ~ 150mm
Înălțimea sticlelor± 1mm
forma sticlelor50mm ~ 280mm
forma sticlelorSticla pătrată, rotundă, ovală, plată
Puterea cuptorului de contracție1,1kw
Cereremașină de etichetare adezivă

Caracteristici principale

1) O gamă largă de aplicații, poate satisface nevoile de etichetare a sticlei rotunde sau de semicercuri, etichetarea comutării între sticlă este simplă, ușor de reglat

2) Acuratețea etichetei este bună, ocolul benzii adoptă mecanismul de rectificare, banda nu se abate, cele trei direcții ale poziției de etichetare x / y / z și înclinația sunt reglabile cu opt grade de libertate, iar ajustarea nu are unghiul mort.

3) Calitatea etichetei este excelentă, adoptați centura de acoperire a presei elastice, eticheta este plată, nu are riduri, îmbunătățiți calitatea ambalării.

4) Aplicația este flexibilă, mașina de etichetare tip sticlă este prevăzută cu o funcție automată de separare a sticlelor, poate fi produsă într-o singură mașină și, de asemenea, poate fi conectată la linia de producție.

5) Control inteligent, urmărire fotoelectrică automată, fără etichetare, corecție automată nestandardă și auto-detectare a etichetelor, prevenirea scurgerilor și a deșeurilor de etichete.

6) Stabilitate ridicată, echipamentul de susținere funcționează 7 × 24 de ore, PLC Mitsubishi, SIEMENS Touch, senzor de sticlă KEYENCE, senzor de etichetă de înaltă precizie Leuze.

7) Reglarea este simplă, viteza de etichetare, viteza de transport și viteza de separare a sticlei pot realiza reglarea continuă a vitezei, iar reglarea se efectuează conform cerințelor.

8) puternic și durabil, adoptați mecanismul de reglare a trei bare, utilizați pe deplin stabilitatea triunghiului, întreaga mașină este solidă și durabilă. Este fabricat din oțel inoxidabil ss304 complet, care corespunde cerințelor producției GMP.