Mașină de etichetare automată a hârtiei cu hârtie pentru zgârieturi

Introducere:

1. Această serie de produse nu este potrivită numai pentru hârtia de plic pentru saci din industria farmaceutică, a pesticidelor, alimentelor și chimice.

2. Poate finaliza automat gruparea sticlei, trimiterea benzii de marcare, separarea sincronă a etichetelor, etichetarea și tipărirea automată a numărului lotului etc.

3. Cu tehnologia mecanică, adoptă un motor cuplu mare pentru a conduce, și un sistem de control al programului fotoelectric importat și control al programului PLC, garantând astfel o etichetare precisă, stabilă, fiabilă și de înaltă eficiență.

Caracteristici:

Cu sistem de etichetare micro-computer, rapid și stabil, potrivit pentru munca de lungă durată cu funcția de verificare a sistemului: etichete lipsă sau rupte, lăsând afară, e-stop, conversie anormală a frecvenței, lipsă panglică de mașină de scris, poate detecta toate și apoi oprește automat.

Funcția de auto-verificare I / O, poate afișa toate semnalele fotoelectrice ale sistemului și motorul, poate scurta timpul de reparații, reduce costurile de întreținere.

Cu un control al vitezei mai mic, viteza de etichetare se schimbă automat în funcție de viteza de transport, nu este nevoie să mutați senzorul de etichetare.

Fabricat din aliaj SUS304 și alumni, îndeplinind în totalitate cerințele GMP.

NumeMașină de etichetare automată a hârtiei cu hârtie pentru zgârieturi
Sistem de controlPLC + ecran tactil
Înălțimea eticheteiMax 130mm
Dimensiunea rolei eticheteiDiametru interior: 76 mm, diametru exterior: maxim: 350 mm
Precizie± 1mm
Capacitate30-120buc / min
VoltajAC 220V, 50 / 60Hz.
Putere1,5Kw
GW80 kg.
DimensiuneL1450 mm × W850 mm × H1650 mm
ObiecteObiecte cu suprafața plană sau ușor arcuită
FuncţieMașina de etichetare este fabricată din SS 304 și aliaj de înaltă clasă, adoptă microcomputer cu ecran tactil. Această mașină de etichetare poate fi instalată pe orice linie de produse sau poate fi utilizată individual și poate schimba metodele de etichetare în funcție de nevoile reale.
Acest aparat poate lipi etichete pe orice obiect cu suprafață plană. De exemplu, pungi, cutii, cărți, sticle, articole dure etc.

1. Ce fel de mașină de etichetat aveți?

Stimate client, avem o mașină de etichetare automată și semi-automată pentru containere rotunde și suprafață plană. Unele modele pentru o etichetă și altele pentru două etichete sau chiar mai multe. Și putem proiecta mașina în funcție de situația dvs. specifică de etichetare.
Astfel, vă rog să ne trimiteți cerințele dvs. de etichetare, vă vom oferi o soluție de etichetare satisfăcătoare.

2. Am putea adăuga o mașină de codare pentru a imprima data și numărul lotului?

Da, puteți alege să adăugați o mașină de codare pentru a imprima literele și numărul pe care le doriți.
Este o ștampilă la cald și poate imprima cel mult trei rânduri.

3. Ce informații ar trebui să furnizăm pentru a verifica modelul adecvat?

Vă rugăm să ne trimiteți o imagine a containerului și etichetei dvs., precum și dimensiunea containerului și a etichetei.
Vă rugăm, de asemenea, să ne spuneți ce tip de etichetă utilizați, dacă este posibil. (Pentru exampe, autoadezive, ar putea lipi, lipi fierbinte etc. indiferent dacă eticheta este în role sau bucăți.)
Apoi, vă vom permite să verificați modelul potrivit.