Mașină de etichetat borcan

Un borcan este un recipient realizat în mod obișnuit din sticlă, lut sau plastic cu o capacitate cuprinsă între o fracțiune de litru și mulți litri.

La VKPAK, oferim mașini de etichetare automate ecologice, care fac aplicarea etichetelor pentru afacerea dvs. comercială ușoară și accesibilă. Aplicatoarele noastre de etichete sunt ideale pentru etichetele de borcan de zidărie și oferă o aplicare rapidă, dreaptă și precisă a etichetelor pentru orice obiect dintr-un borcan

Mașini automate de etichetare pentru borcane din sticlă și plastic

Cel mai bine recomandat cu sistemul de etichetare a sticlelor VKPAK

În timp ce ambalarea produsului într-un borcan poate părea simplu. Dar există nenumărați factori și alegeri între începutul fabricației și produsul final pe care clientul dvs. îl alege de pe raft. Unul dintre cele mai impactante elemente ale produsului tău înrudit este eticheta sa. Indiferent dacă utilizați borcane din sticlă sau plastic, tăiate la dimensiune sau role de etichete - tot ceea ce contează este impresia pe care o faceți clientului.

De aceea, este atât de important să aveți o mașină de etichetare a borcanelor de încredere pentru procesul de producție. Dacă sunteți în căutarea unei etichete care să se adapteze nevoilor dvs., să depășească standardele de salubrizare și să aplice etichete cu precizie de fiecare dată, atunci ați ajuns la locul potrivit.

Etichetarea borcanelor comerciale

Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de etichetarea borcanelor dvs. comerciale, în special pentru produsele alimentare. cele două tipuri principale de etichete de borcane au dimensiunea tăiată t0, care vin într-o singură foaie continuă și pot fi tăiate la orice lățime de care aveți nevoie. Majoritatea producătorilor optează pentru o rolă de etichete care sunt pre-tăiate. Acest lucru economisește la timp și creează un aspect mai unificat. În cadrul acestor două opțiuni, există nenumărate varietăți de etichete. S-ar putea să utilizați etichete decupate pentru proiecte simple sau etichete metalice pentru a ieși în evidență pe raft. Etichetele pot fi impermeabile sau vinilice pentru o calitate sporită. Indiferent de tipul de etichetă pe care îl aplicați la borcane, asigurați-vă că utilizați o mașină de etichetat care este adaptabilă, rapidă și precisă.

Alegerea etichetatorului potrivit

Există mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când investiți într-o mașină de etichetat de calitate industrială. Cu toate acestea, procesul nu trebuie să fie complicat. Dacă știți de ce aveți nevoie, contactați echipa noastră prietenoasă pentru a obține o ofertă. Oferim o mare varietate de mașini și suntem bucuroși să vă îndeplinim nevoile specifice. Dacă aflați în continuare ce soluție de etichetare este potrivită pentru afacerea dvs., atunci vă vom ajuta cu plăcere. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe!

Când aveți nevoie de o soluție de etichetare a borcanelor, VKPAK vă oferă următoarele produse pentru a vă satisface cerințele