Mașină automată de etichetare a autocolantului pentru sticlă rotundă

Introducere

Costumul mașinii de etichetat sticla rotundă pentru etichetarea sticlelor rotunde. control prin motor pas cu pas sau servomotor pentru a face o mai bună abelare, utilizați control programabil PLC, trimiterea de etichete de detectare a electricității foto. Poate fi conectat pentru a fi o mașină de etichetat online, pentru a eticheta produsele online sau pentru etichetarea exterioară a cutiei de ambalare. Etichetare anti-fals. un ansamblu direct pe linia de producție, sau mașină de ambalat, pentru a controla singur sau controlul bandelor, realizează etichetarea automată.

Pentru etichetarea automată a sticlelor rotunde, pătrate și plate pentru industria farmaceutică, chimică zilnică, alimentară și a băuturilor.

Etichetatorul va detecta automat dimensiunea etichetei și locul potrivit pe sticlă și va seta parametrii de etichetare corespunzători - o caracteristică foarte utilă pentru utilizatorii cu mai multe produse de etichetat.

Mașină automată de etichetare a autocolantului pentru sticlă rotundă

Parametru tehnic

Viteza de etichetare1500-6000bph, reglabil
Diametrul sticleiSub 120mm
Lățimea etichetei10-200mm
Lungimea etichetei10-400mm
Eroare etichetator≤ ± 0,5 mm
Diametrul rolei eticheteiDiametru interior tambur: 76mm; Diametrul exterior al bobinei: Max 360mm
Greutate netă550 kg
Mărimi de contur3000 * 1500 * 1700mm

Caracteristici tehnice și aplicație:

1. Ieșirea etichetelor cu motor pas cu pas și motor pas cu pas de precizie acționat pe capul de etichetare prin adoptarea tehnologiei germane. Mai stabil și cu o precizie mare de etichetare, viteză mai mare. Păstrați semnalul corect întotdeauna.

2. Transportor de bună calitate, funcțional stabil și precis, cu o durată de viață lungă. Fiecare lungime de etichetare a etichetei, adoptă o lectricitate foto și o combinație PLC pentru a calcula automat, lungimea poate fi modificată de ecranul tactil, convenabil de utilizat.

3. Etichetele de alimentare adoptă dispozitivul tampon, pentru a rezolva problema etichetei ușor de fixat. Construcția și componentele cadrului din oțel inoxidabil de bună calitate sunt standard. interiorul dulapului de control mai mare, echipamentul electric cu o bună dispersie a căldurii, ușor de detectat.

4. Design umanizat, mai puține daune, convenabil pentru întreținere. Partea inferioară a echipamentului cu picior, picioare de corn, convenabil de susținut și ușor de mutat.

5. Poate fi conectat cu întreaga linie de producție sau independent de utilizat.

Mașină automată de etichetare a autocolantului pentru sticlă rotundă

Se aplică pe suprafața circumferențială a etichetei sticlei rotunde a clasei de obiecte, poate fi atașată la un singur standard și la un standard dublu, se pot regla spațiul dublu standard poate fi ajustat flexibil, cum ar fi sticlele rotunde cu apă gel, cutii și alte etichete rotunde pentru alimente, utilizate pe scară largă în industria cosmetică, alimentară, farmaceutică, dezinfectantă și alte industrii.

Mijloacele de detectare a locației periferice opționale pot fi realizate pe suprafața circumferențială care etichetează locația specificată.

Imprimantă cu bandă opțională și imprimantă cu jet de cerneală pentru a obține data de producție tipărită pe etichetă și informații despre lot pentru a realiza etichetarea - integrare dotată.

Cerere

1, pentru etichetă: etichete autoadezive, folie autoadezivă, cod electronic de supraveghere, cod de bare etc.

2, cerere: Diametru 30mm ~ 90mm sticlă rotundă între.

3, industrie: utilizat pe scară largă în medicină, alimente, jucării, produse cosmetice și alte industrii.

4, aplicație: etichetarea sticlelor de dezinfectare, etichetarea dublă standard cu gel, sticlele de vin roșu sunt etichetate cu poziționare etichetată
si asa mai departe.

Mașină automată de etichetare a autocolantului pentru sticlă rotundă

Descriere

1. Puternic, același dispozitiv poate fi realizat într-o singură clasă de obiecte etichetare rotundă a sticlei și etichetare standard dublă standard, spațiere dublă standard poate fi ajustată flexibil. Dispozitivul opțional de detectare a locației periferice poate fi realizat în funcția de etichetare a poziționării suprafeței circumferențiale;

2. Etichetele se suprapun și mecanismul de configurare a presiunii superioare care combină mecanismul de poziționare pe 3 axe, pentru a preveni fluctuațiile sticlei, pentru a îmbunătăți precizia etichetării;

3. Sticlă automată, utilizând organizații de sticle de primăvară-minut pentru a elimina în mod eficient eroarea cauzată de sticla sub-sticlă în sine este
nu netedă, îmbunătățește stabilitatea;

4. Este echipat cu interfață engleză și sistem de control PLC de operare convenabilă, interfață om-mașină cu funcționarea
predă funcții, modificarea parametrilor intuitivă, ușor de schimbat diverse funcții;

5. Control inteligent, urmărire fotoelectrică automată, fără obiect fără etichetare, fără etichete de corecție automată și funcție de detectare automată, etichete și golire pentru a evita risipa de autocolante;

6. Sănătate solidă, producție primară de aluminiu din oțel inoxidabil și firmă de înaltă calitate, în conformitate cu cerințele de producție GMP;

7. Cu funcția de oprire automată, funcția de numărare a producției, funcția de economisire a energiei (fără producție în timpul stabilit, dispozitivul se află automat în modul de așteptare de economisire a energiei), solicitarea setării numărului de producție, funcția de protecție a setării parametrilor

Mașină automată de etichetare a autocolantului pentru sticlă rotundă

Proces de lucru

* Funcționează de bază: puneți produsul pe banda rulantă, în agențiile de sub-sticlă, sub-agențiile vor îmbutelia produsele separat, senzorul detectează că produsul trece semnalul returnat sistemului de control al etichetării, sistemul de control în poziție pentru a controla fila corespunzătoare Trimiteți motorul și fiți fixat pe poziția de etichetare a produsului, în timp ce standardul suprapus, se finalizează o acțiune atașată pe etichetă.

* Procedură: puneți banda transportoare a produsului (la care se poate accesa linia) -> Livrarea produsului -> Produse la câteva minute distanță -> Testarea produsului -> Poziționarea produsului -> Etichetare și repere acoperite -> colectați produsele de etichetare.