Mașină de etichetare a autocolantelor complet automată pentru sticla de sticlă autoadezivă

Această mașină rotundă de etichetare a sticlelor este utilizată în mod obișnuit pentru etichetarea sticlelor cilindrice care sunt utilizate în principal pentru mai multe tipuri de băuturi, produse chimice, produse farmaceutice etc. Are o structură robustă și compactă, ușor de operat și, de asemenea, ușor de întreținut pentru utilizatori. Motorul robust și durabil al acestui model este controlat de cel mai recent microprocesor. De asemenea, poate conduce rapid și precis capul de etichetare, precum și controlerul pentru a transmite etichetele.

Mai mult, încorporează și popularul sistem de control al Siemens Plc; iar interfața umană simplă poate fi operată atât în limba engleză, cât și în limba chineză. Mai mult, nu trebuie să schimbați piesele mașinii pentru diferite dimensiuni de sticle, deoarece are un set detașabil multifuncțional. Are chiar și cel mai modern sistem de asistență online, care permite utilizatorilor să comunice efectiv cu echipamentul. Acest nou sistem este foarte ușor de utilizat și lucrătorii pot folosi doar formulări simple pentru a utiliza mașina. În plus, acest echipament poate funcționa fără probleme și constant timp de câteva ore.

Mașină de etichetare a autocolantelor complet automată pentru sticla de sticlă autoadezivă

Are o viteză de etichetare de până la 120 de sticle într-un singur minut și o precizie foarte mare de etichetare. În timp ce lățimea maximă a etichetei este de 140 mm și poate fi mărită și dacă este necesar. Mai mult, acest model versatil și elegant de mașină de etichetat sticle rotunde are capacitatea de a eticheta sticlele cu un diametru cuprins între 30 și 110 mm. În plus, echipamentul are o rolă de etichetă cu un diametru interior de aproximativ 75 mm, în timp ce diametrul exterior al rolei de etichete este de aproximativ 350 mm. De asemenea, are un sistem de detectare pe bază de fibră optică pentru etichete și containere. Această mașină este foarte potrivită pentru aplicarea etichetelor pe sticle de formă rotundă fabricate din diferite tipuri de materiale, cum ar fi sticlă, plastic, HDPE, LDPE, PET etc.

Scurta introducere

1.1 Construcția grea utilizează componente de acționare supradimensionate combinate cu un cadru de bază din aluminiu și oțel inoxidabil pentru ani de service fiabil.

1.2 Sunt disponibile diverse sisteme de alimentare a produselor care asigură distanțarea și orientarea precisă a produsului. Poate fi utilizat independent sau integrat în linie și potrivind viteza echipamentelor de umplere.

1.3 Aplicatoarele avansate cu cuplu ridicat cu micro-trepte includ capacitatea de compensare a raportului și de urmărire a vitezei pentru o aplicare precisă și fiabilă a unei game largi de materiale pentru etichetă.

1.4 Conceput pentru aplicarea etichetelor din panoul frontal și / sau din spate cu capacitatea de a eticheta containerele rotunde, pătrate, ovale sau dreptunghiulare.

Mașină de etichetare a autocolantelor complet automată pentru sticla de sticlă autoadezivă

Parametru tehnic

NuArticolDate despre parametri
2DimensiuneL 2100mm * W 900mm * H 1500mm
3Voltaj220V / 50Hz
4Putere1200 W
5Capacitatea de producție0-40m / min
7Etichetă Roll Core76 mm
8Diametrul rolei etichetei350 mm
9Lățimea etichetei10 ~ 110 mm (dimensiunea specială poate fi personalizată)
10Lungimea etichetei20 ~ 360 mm (dimensiunea specială poate fi personalizată)
11Diametrul sticlei30 ~ 90 mm (dimensiunea specială poate fi personalizată)
12Înălțimea sticlei30 ~ 200 mm (dimensiunea specială poate fi personalizată)