Preț ieftin Sticlă rotundă automată Sticlă pătrată Autocolant Mașină de etichetare

Descriere:

Adoptă ecranul tactil de tip dialog uman-mașină: ușor de operat, simplu, sistem de control servo, adoptă controlul programului PLC și adoptă structura roții cu distribuție dublă, astfel încât sticla care urmează să fie etichetată să intre una câte una. Zona de etichetare asigură acuratețea etichetării și rata de trecere a fiecărei sticle. Mecanismul de marcare adoptă o structură de reglare completă, iar mecanismul de etichetare a rolei realizează ajustarea multi-unghiului în sus, în jos, la stânga și la dreapta, astfel încât ajustarea sub diferite specificații este simplă și convenabilă, ușor de învățat și de înțeles. La mecanismul de transport se adaugă un codificator pentru a sincroniza viteza de etichetare cu viteza de transport pentru a asigura stabilitatea etichetării.

Caracteristici cheie:

1. Sistemul de control PLC marca Siemens și ecranul tactil al panoului de control.

2. Tava pentru etichete a fost realizată din oțel inoxidabil. Nu este ușor de rupt și durabil.

3. Apăsarea etichetei de plăcuța arcului și de racleta buretelui care vor menține echilibrul etichetei.

4. Dispozitiv de tracțiune realizat din role de cauciuc, tub din aluminiu, din aliaj de aluminiu, acționat de un motor pas cu pas, scoțând eticheta.

5. Senzorul de etichetă este importat de la o marcă renumită, măsurarea etichetei este precisă.

6. Placă de decojire a etichetelor și dispozitiv de întărire din oțel inoxidabil. când eticheta trece de farfurie, eticheta și hârtia de eliberare sunt separate: eticheta se lipeste de sticlă în timp ce hârtia de eliberare continuă să se miște. între timp, dispozitivul de întărire se va rula pentru a face eticheta să fie mai strânsă.

7. Eliberați dispozitivul de reciclare a hârtiei cu oțel inoxidabil care este principal pentru reciclarea hârtiei de eliberare.

8. Ecranul tactil după parametrii englezi care pot fi modificați sau setați direct după cum doriți.

Preț ieftin Sticlă rotundă automată Sticlă pătrată Autocolant Mașină de etichetare

Conducerea mucegaiului
Servo motor
Capacitate (buc / min)
(60-110buc) Depinde de dimensiunea sticlei și etichetei
Materialul etichetei
Autocolant adeziv, transparent sau opac
Dimensiune adecvată a etichetei
Lățime: 15-140mm Lungime: 80-300mm
Dimensiune adecvată a sticlei
poate personalizat
Voltaj
AC110V / 220V / 380V
Direcția de funcționare
stanga sau dreapta
Precizia etichetării
± 1,0 mm
Putere totala
1,5KW
Dimensiunea mașinii (LxWxH)
2400mmx1000mmx1750mm

Despre ambalare:

Pentru a asigura calitatea serviciilor noastre, vom executa următoarele standarde de ambalare la livrare:

1. Toate produsele înainte de livrare ar trebui să fie testate de inginerii de asamblare și depanare șterși și apoi înveliți cu folie stretch pentru a-l proteja de umiditate. Piesa de precizie trebuie să fie pachet flexibil.

2. În plus, fără unelte standard, manuale și alte documente și care permit foile de confirmare din fabrică, aparatul nu poate părăsi fabrica Toate produsele vor fi ambalate în cutii din lemn. Produsele exportate folosesc cutie de placaj pentru ambalare. Marja piciorului echipamentului fixată strâns pentru a face mașina să poată experimenta încărcarea și încărcarea, marca în sus va fi plasată pe carcasa de lemn.