Mașină automată de etichetare a autocolantelor din față și din spate

Mașina automată de etichetare autoadezivă laterală dublă față și spate pentru sticle este concepută pentru a gestiona o gamă largă de aplicații de etichetare autoadezivă cu viteză și precizie, fie în configurația capului unic, dublu sau trietichetare, se poate aplica față, spate, împachetare parțială sau completă etichetele de ambalare, precum și etichetele de top promoționale care sunt falsificate. Două distribuitoare de etichete funcționează independent pentru etichetarea pe o parte sau funcționează simultan pentru etichetarea pe două părți, ceea ce permite o dimensiune diferită de aplicare a etichetei pe ambele părți. O stație de înfășurare opțională este oferită pentru etichetele de înfășurare parțială sau completă, precum și etichetele superioare evidente de manipulare sau promoționale. Mașina de etichetare a autocolantelor din față și din spate este echipată cu un sistem de aliniere a lanțului pentru orientarea produsului, asigurând poziționarea corectă a containerelor înainte de aplicarea etichetei. Poziția containerului este ajustată de lanțurile motorizate montate pe arc înainte de a se deplasa sub prinderea capului unde este eliberat. Prinderea capului este montată pe un sistem vertical de arbore din oțel inoxidabil pentru o reglare ușoară atunci când este necesar. Caracteristicile suplimentare includ construcții din oțel inoxidabil și componente anodizate, componente electronice de renume mondial, servomotor, preluare web asistată alimentată, control PLC și HMI ușor de utilizat.

Adoptați roata de înaltă calitate pentru a lăsa spațiu între sticle, pentru a vă asigura că etichetele nu vor fi ratate. Viteza de rotație a roții burete poate fi reglată pentru a regla spațiul dintre cele două sticle.

Părțile mașinii care stochează etichete și colectează hârtie pentru etichete sunt proiectate pentru a fi reglabile pentru a se potrivi cu o mare varietate de etichete.

Adoptați echipamente fotoelectrice importate din Germania și servomotor de înaltă calitate, precizia etichetării este mult îmbunătățită.
Descrierea produsului:

Mașina este economică și ușor de operat, echipată cu ecran tactil HMI și sistem de control PLC. Microcipul încorporat face reglarea și comutarea rapidă și ușoară. Acest sistem de etichetare automată este ideal pentru containerele cilindrice, plate și pătrate.

Această mașină este potrivită pe scară largă pentru produse alimentare, cosmetice, farmaceutice, pesticide și alte industrii. Este o etichetă laterală simplă și dublă pentru sticla plată, pătrată și rotundă cu un volum sub 1L. Control automat prin computer (PLC) operare ușoară. Fără sticlă, fără etichetă. Poate schimba cu ușurință specificațiile. Adoptă servomotor, a obținut o rată scăzută de funcționare a controlului buclei închise. Eficiență ridicată. Viteza rapida.

Descrierea fluxului de lucru

Împachetați → verificați → etichetați → eticheta de curse → produse finite
Când sticlați în mașina de etichetare, în primul rând poziția de ciudat. Corecția sticlei înainte de a intra în presiune este mecanism, Presiunea este mecanismul de acțiune este de a face sticla să fie stabilă, fără niciun fel de dithering să meargă înainte. Poziția marcajului stick, prin semnalul de detectare a senzorului, începeți acțiunea standard, începând etichetarea. înainte de lovitură, eticheta de lovitură se va lipi de ambele părți ale etichetei de pe sticlă, apoi va finaliza procesul de etichetare.

Caracteristici cheie

♦ Componente din aluminiu anodizat construite din oțel inoxidabil rezistent

♦ Componentele electronice sunt mărci de renume mondial

♦ Capabil să eticheteze recipientele plate, ovale, pătrate și rotunde

♦ Roată separatoare de alimentare a sticlei cu viteză variabilă

♦ Control PLC și HMI ușor de utilizat

♦ Servomotorul oferă o etichetare precisă și repetabilă cu viteză mare

♦ Banda de stabilizare / transportoare de sus este prevăzută pentru a ține sticla pentru o etichetare adecvată.

♦ Cap de etichetă sincronizat automat și bandă transportoare

♦ Preluare web asistată de energie

♦ Detectare scăzută sau lipsă a etichetei cu sistem de oprire automată pentru a preveni etichetarea greșită

♦ Senzori foto oculari fără contact

♦ Contor de etichete

Optiuni Disponibile

♦ Coder de imprimare cu ștampilă la cald cu bază (imprimă caractere direct pe etichetă)

♦ Senzori de etichetă clară (capabili să detecteze etichete transparente)

♦ Stație de împachetare

Specificatii tehnice

DirecţieDe la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga
Viteză120-250CPM (În funcție de caracteristicile produsului și viteza de alimentare)
Diametrul containeruluiL: 30-300mm W: 20-140mm
Înălțimea containerului55-400mm
Lungimea etichetei15-300mm
Înălțimea etichetei10-150mm
Precizia etichetării± 1 mm (Sub rezerva caracteristicilor produsului)
Etichetă dimensiune tambur320mm (Max)
Eticheta Dimensiune miez76mm
Alimentare electrică110 / 220V 50 / 60HZ 1PH 2500W
Greutate310kg
Dimensiune2800x1450x1500mm