Mașină automată de etichetare a sticlei de termoizolare a sticlei de suc de apă din plastic

Această funcție de aplicare a etichetelor cu manșon termocontractabil este pentru etichetele din PVC care se micșorează pe sticlă, utilizată pentru soluția de ambalare a sticlei pentru băuturi, tehnologie avansată internațională, acoperă eticheta cercului pe sticla PET și apoi contracția la cald pentru a fixa pe poziția corpului sticlei desemnat.

Structura mașinii este compactă și potrivită pentru linia de producție de direcție diferită și înălțime diferită, partea mașinii adoptă o combinație de proiectare a modularizării și face mașina rezonabilă, reglarea înălțimii adoptă motoare fluctuante, este convenabil să înlocuiți materialul, proiectarea specială a capului tăietor, face ca tăierea rulării filmului să fie mai exactă și mai fiabilă.

Mașină automată de etichetare a sticlei de termoizolare a sticlei de suc de apă din plastic

Pentru a îndeplini cerințele de capacitate de mare viteză ale clienților de gamă largă, departamentul de cercetare și dezvoltare al companiei noastre face cercetări și îmbunătățiri cu mare grijă pentru fabricarea acestui produs, VK-460EL, acest model a cărui viteză maximă poate fi de până la peste 600 Sticlă pe minut; De asemenea, folosește tehnologii avansate la nivel internațional de același tip.

VK-460EL acest model cu mecanism de acționare dublu Echipat cu un nou tip de sistem de alimentare cu etichetă cu servo-acționare dublă, răspuns de mare viteză și poziție de precizie sunt atinse.

utilizarea transmisiei de viteze în China permite mașinii mai stabile și mai potrivite pentru linia de producție de mare viteză.

Tipuri de sticle aplicabile: viteza acestui tip de mașină ajunge în limita a 500 sticle-600 sticle pe minut; se aplică unor astfel de industrii alimentare și băuturi, cum ar fi sucurile de fructe, băuturile de ceai, produsele lactate, apa pură, condimentele, berea și băuturile sportive și toate tipurile de alte tipuri de sticle.

Mașină automată de etichetare a sticlei de termoizolare a sticlei de suc de apă din plastic

Parametru tehnic

1.Putere de intrare8kw
2.Tensiune de intrare380V / 220VAC
3.Producție eficientă500-600 sticle / oră
4.Dimensiunea mașinii gazdăL2500mm × W1200mm × H2200mm
5.Diametrul aplicabil al corpului sticlei26-125mm
6.Lungimea aplicabilă a Lable30-250mm
7.Grosimea aplicabilă a etichetei0,13-0,35 mm
8.Diametrul intern aplicabil al tubului de hârtie5 〞-10〞 reglați liber

Mașină automată de etichetare a sticlei de termoizolare a sticlei de suc de apă din plastic

Caracteristici tehnice și aplicație:

1. Etichetați unitatea de alimentare, adoptați un raft dublu de materiale care face schimbarea etichetei mai convenabilă și mai rapidă. se va afișa eticheta de verificare a electricității foto și fără sticlă sau fără etichetă, opriți automat mașina și instalați lumina de alarmă, de asemenea, va apărea pe ecranul tactil. Între timp, echipat cu senzor cu ultrasunete, care permite alimentarea etichetei stabilă și fluentă și evită lungimea etichetei de eroare, blocarea etichetei și alte probleme atunci când servo-ul de alimentare a etichetei transmite eticheta.

2. Adoptat cu coordonarea motorului cu curea sincronă cu arc circular dublu, curăță sincronizarea anvelopelor din miez-cauciuc din plastic și asigură turnarea etichetei în mod stabil. Dispozitivul de inhibare a mandrinei cu șurub controlează eficient operațiunile de avarie și asigură siguranța stâlpului central.

3. Unitatea de transport a sticlei: adoptată cu transmisie mecanică pentru a acționa centura de poziționare pe ambele părți. La schimbarea întregii unități de transport a sticlei, lățimea în jos și în sus, toate sunt controlate de o singură roată de mână, care vizează ajustarea sincronă și rapidă.

Unitate de curățare: adoptată cu mișcare electro pentru a se regla mai convenabil și mai rapid.