Mașină automată de etichetare a sticlelor cu manșon retractabil din PVC

Introducere

Această mașină de etichetare cu manșon termocontractibil constă din mașină de manșon cu etichetă automată, tunel de reducere a aburului și generator de abur.

Mașina principală adoptă transmisie sincronizată, schimbarea curelei de transmisie va fi rapidă. În comparație cu tipul tradițional de schimbare și întreținere care necesită mai mult de șase ore, întreținerea acestei mașini este ușoară și întreținerea este simplă, deci nu influențează producția. Designul unic al planului capului tăietorului se aplică pentru diametrul containerului de la 30 mm la 130 mm. nu este nevoie să-l schimbi sau să-l depanezi. are, de asemenea, ecran unic, căutare automată a locației originale, precum și siguranță și comoditate, care sunt înaintea altor produse congenere.

Plan de alimentare cu etichetă dublă, cu înălțime rezonabilă, convenabil pentru fixarea etichetei; Figura automată PLC care evită adoptarea și ajustarea. Trebuie doar să o apăsați ușor, eticheta va detecta și localiza automat. schimbarea etichetelor este rapidă și convenabilă. În plus, locul de tăiere este absolut exact.

Echipament de alimentare cu etichetă: controlul sincronizat al alimentării etichetei, capacitatea de alimentare este de 90 metri pe minut, diametrul planului de alimentare a etichetei de volum este de 500 mm, diametrul intern al tubului de hârtie va fi de 4 ', 8', 10 '. este stabil. care permit lungimea exactă a etichetei și furnizarea rapidă și stabilă a etichetei.

Mașină automată de etichetare a sticlelor cu manșon retractabil din PVC

Parametru tehnic:

Capacitate80-100bpm (Calculul lungimii standard până la 100mm)
FPY≥99,9%
Întreaga linie de eficiență productivă≥95% (calcul de 24 de ore)
Diametrul aplicabil al sticlei28mm până la 125mm
Lungimea aplicabilă a etichetei30mm la 250mm
Grosimea aplicabilă a etichetei0,027 mm ~ 0,13 mm
Materialul eticheteiPVC 、 PET 、 OPS
Diametrul interior al etichetei volumului≥4 ”(101.6mm)
Diametrul exterior al etichetei volumului≤500mm
VoltajAC380V, 50 / 60HZ, trifazat
puterea mașinii cu manșon de etichete1,5KW-2KW
Puterea tunelului de reducere a aburului0,37 kW
Presiunea aburului1-8Kg / cm2
Consumul de aer cu abur<25 kg / oră
Dimensiunea mașiniiMașină cu etichetă: L2100 * W850 * H2000 mm
Greutate500 kg

Mașină automată de etichetare a sticlelor cu manșon retractabil din PVC

Specificații de configurare a aparatului electric:

Aparatele electrice adoptate de acest tip de mașină de etichetare cu capcane sunt toate configurații importate, în afară de aceasta, această mașină de etichetare termocontractibilă adoptă modulul de poziționare cu viteză ridicată, servomotor importat, servodirector, servo controler și reglare complet automată, precum și funcționarea umanității.

Tipuri de etichete de turnare:

Viteza acestei mașini de etichetare termocontractabilă atinge 150 de sticle pe minut; Mașina de etichetare cu reducere se aplică în industria alimentară și a băuturilor, cum ar fi sucurile de fructe, băuturile de ceai, produsele lactate, apa pură, condimentele, berea și băuturile sportive etc. Din toate tipurile de sticle. Această mașină de etichetare termocontractibilă nu numai că are o poziție extrem de precisă pentru eticheta de turnare, dar poate, de asemenea, să evidențieze forma perfectă a sticlei după contracție.

Mașină automată de etichetare a sticlelor cu manșon retractabil din PVC

Parametru tehnic al tunelului de reducere a aburului

ArticolTunel de reducere a aburului
Sursa de alimentare de intrare a suflantei1PH, 220V, 1.1KW
Sursa de alimentare cu intrare a generatorului de abur380V / 50HZ
Presiune de lucru<= 0,1 MPa
Greutate230Kg
Consumul de abur10-20Kg / h
Dimensiunea corpului cuptoruluiL2300 * W400 * H450 mm
Viteza de transport0-35m / min

Mașină automată de etichetare a sticlelor cu manșon retractabil din PVC

Etichetă manșon Caracteristici tehnice și aplicație:

1. Stâlpul central se aplică structura etichetei de împușcare pas cu pas, iar viteza este de 170B pe minut.

2. Capul de tăiere nou conceput folosește motorul pas cu pas, care conduce viteza mare, acțiunea este exactă, tăierea este în ordine și micșorarea este frumoasă. Acest design a cooperat cu structura de locație sincronizată a etichetei care permite precizia locației de tăiere în limita a 1 mm.

3. Butonul de oprire de urgență cu mai multe puncte permite oprirea de urgență în poziția corectă de-a lungul producției, ceea ce a garantat producția sigură.

Mașină automată de etichetare a sticlelor cu manșon retractabil din PVC

Descrierea tunelului de contracție cu abur:

Noul tip de etichetă a sticlei, tunelul de contracție cu abur, termocontractarea au crescut eficiența termocontracției; forme diferite și nerezonabile ale sticlelor, cum ar fi sticla rotundă, pătrată sau plată etc. putem regla și menține confortul, se pot micșora plat.

Tipul de evacuare cu abur adoptă tipul de design al tamburilor de abur, sistem reglabil de deviere a aburului, tubul este lin și nu ocupă încăperea, scoateți gura de ieșire fiecare parte împarte trei treceri, fiecare înălțime de trecere sau scăzută, înainte și după volumul de ieșire a gazului, toate se pot regla, până la eficiență maximă perfectă.

Caracteristicile tunelului de contracție cu abur:

1. Tamburele de abur de joasă presiune adoptă tubul de oțel fără cusături, fiecare tub conectat utilizează un conector rapid de tub din oțel inoxidabil, ușor de descărcat și instalat.

2. Învelișurile exterioare ale întregii mașini adoptă oțelul inoxidabil SUS304, economisesc energie și sunt conforme cu criteriul sigur al produselor alimentare.

3. Plăcile inferioare de apă din oțel inoxidabil concentrate, apa rece de condensare pot exclude prin conectarea tubului, circumstanțele de lucru nu afectează, fereastra de vizualizare a carcasei din față și după fiecare are două.

4. Mașina întreagă adoptă un design rezistent la apă, fabricat din oțel inoxidabil, ușor de manipulat și întreținut.

Mașină automată de etichetare a sticlelor cu manșon retractabil din PVC

Caracterul mecanismului generatorului de abur:

1. cuptorul electric termic cu abur mic, cu structură compactă și cub mic, mașina interioară setează automat umplerea apei cu umflare și setează controlul automat al nivelului apei, controlul presiunii, poate funcționa continuu.

2. apa cuptorului este mai mică de 30L, volumul anual de apă în cuptor este mai mic, cu presiune ridicată de lucru, temperatură ridicată a aburului, poate rezolva mulți utilizatori cu eficiență necesară a aburului la presiune ridicată.

3. Supapa de ieșire a aburului nu numai că poate conecta tubul dur, dar poate conecta flexibil tubul de cauciuc cu abur anti-temperatură și poate economisi spațiul în mod eficient. întreaga mașină ocupă zona este mică, convenabilă pentru mutare și instalare.