Mașină de etichetare poate

VKPAK Mașini de etichetare pentru cutii

Aplicarea manuală a etichetelor este o metodă accesibilă și ușoară, dar nu este un mod practic de aplicare a etichetelor în cantități mari. Mașinile automate de etichetare din sistemul dvs. de ambalare permit o producție mai eficientă și vă economisesc mai mult timp reducând în același timp costurile de producție.

VKPAK produce diverse mașini de etichetat și tipărit pentru a imprima și securiza automat etichete pentru o gamă largă de tipuri de containere, cum ar fi borcane, sticle sau cutii de conserve. Produsele noastre utilizează componente durabile și cele mai noi tehnologii de la mărci populare pentru a vă asigura că veți obține imprimate precise pe pachetele dvs.

Mașinile de etichetare VKPAK de vânzare ajută la construirea unui sistem de ambalare mai flexibil și a imprimărilor de lungă durată pentru a face marca dvs. să iasă în evidență printre celelalte produse de pe rafturi. Lăsați ambalajul produsului să vorbească pentru dvs., să atragă mai mulți clienți și să urmăriți creșterea vânzărilor, optând pentru soluțiile de ambalare VKPAK.

Mașina noastră de etichetare a cutiei poate fi utilizată în tipuri de cutii

O cutie de aluminiu, uneori denumit în mod eronat „cutie de tablă”, este un recipient de unică folosință pentru ambalaje realizate în principal din aluminiu. Este utilizat în mod obișnuit pentru alimente și băuturi, cum ar fi berea, fasolea coaptă și supa, dar și pentru produse precum uleiul, substanțele chimice și alte lichide.

O cutie de băutură (sau cutie de băutură) este un recipient metalic conceput pentru a conține o porție fixă de lichid, cum ar fi băuturi răcoritoare carbogazoase, băuturi alcoolice, sucuri de fructe, ceaiuri, ceaiuri din plante, băuturi energizante etc.

O cutie de ulei (oilcan sau oiler) este o cutie care conține ulei (de obicei ulei de motor) pentru ungerea mașinilor. O cutie cu ulei poate fi folosită și pentru umplerea felinarelor pe bază de ulei. O ocupație, denumită un lubrifiant, poate folosi o cutie de ulei (printre alte unelte) pentru a lubrifia mașinile.

O cutie de oțel, cutie de tablă, ambalajul din tablă, oțel sau cutie este un container pentru distribuția sau depozitarea mărfurilor, realizat din metal subțire. Multe cutii necesită deschidere prin tăierea „capătului” deschis; altele au huse detașabile. Pot stoca o mare varietate de conținut: alimente, băuturi, ulei, produse chimice etc.

Mașina de etichetare automată pe care o produce compania noastră este concepută pentru corpul cutiei. Au funcții de oprire automată, numărare, economisire de energie. Potrivit pentru sticle, cutii de bere și alte recipiente cilindrice.

Avem o nouă mașină de etichetat cutii! Acest lucru ne va oferi mai multă flexibilitate în ambalarea berilor de specialitate. Cu cutiile noastre tipărite, a trebuit să comandăm un anumit număr de cutii odată, ceea ce a limitat cantitatea de beri diferite pe care le-am putea ambala (pentru că nu putem stoca o infinitate de cutii!). Dar această nouă mașină ne permite să comandăm în vrac cutii și etichete negre goale separat! Așa că acum putem experimenta ambalarea diferitelor favorite ale puburilor pentru publicul larg! Cutiile vin la noi negre, le umplem cu berea zilei, le acoperim și le cusem, apoi le plesnim eticheta.

Ce este o mașină de etichetat Can?

O mașină de etichetare sau tipărire a cutiei poate fi, de asemenea, numită următoarea, în funcție de tipul de lucru pe care îl efectuează și de containerul pe care mașina îl poate gestiona:

  • Mașină de etichetat / tipărit cutie de tablă sau mașină de tipărit / tipărit cutie de conserve
  • Mașină de etichetat / tipărit borcan
  • Mașină de etichetat sticle

Sunt mașini concepute pentru a imprima și aplica etichete pe diverse produse, pachete sau containere. Ele pot adera la mai multe tipuri de suprafețe, cum ar fi aluminiu, tamburi din fibră, plastic, oțel și sticlă.

Deoarece etichetele sunt foarte solicitate în multe situații, mașinile de etichetare și imprimare sunt încorporate în funcționarea multor companii cu volume mari de ambalare a produselor. Întreprinderile care au sisteme de gestionare a stocării pentru stocuri necesită, de asemenea, necesitatea de echipamente speciale de etichetare. Un alt scop al acestor mașini este etichetarea conformității, deoarece acestea sunt, de asemenea, integrate în procesele fabricilor de echipamente.

Mașinile de etichetare și imprimare variază de la dispozitive manuale pentru distribuirea simplă a etichetelor la mașini de mare producție, permițând o imprimare complet automată și procese de aplicare. De fapt, mașinile de etichetare automată sunt printre cele mai frecvente tipuri de etichetatoare de vânzare pe piață, deoarece nu au nevoie de un operator pentru a funcționa. În ceea ce privește mașinile de etichetare și imprimare VKPAK, toate au operațiuni automate.

Componentele majore ale unei mașini de etichetare a cutiei

# 1 Buncăr de alimentare
Buncărul de alimentare joacă un rol important în întregul proces de etichetare, asigurând distribuția precisă a etichetei la containere. Alimentează containerele către stația de etichetare pentru etichetare care se întâmplă continuu și sistematic. Mai mult, previne ruperea containerelor și elimină necesitatea încărcării manuale a articolelor care urmează să fie etichetate.

# 2 Stație de etichetare
Această stație este compusă din tampon de etichetare și cap de etichetare pe care le puteți controla pentru o poziționare adecvată pentru a se adapta la dimensiunea sticlei care este etichetată.

# 3 Panou de control al ecranului tactil
Panoul de control permite gestionarea sistematică a procesului de etichetare. Puteți ajusta sau modifica setările pentru procesul de producție folosind acest lucru. Mai mult, panoul de control avertizează și operatorul cu privire la orice situații de urgență care necesită atenție imediată.

# 4 Mecanism de acționare
Acest mecanism are motorul, sistemul cu role și transportorul care acționează întreaga mașină de etichetare și îl ajută să deplaseze componentele în consecință.

Cum pot funcționa mașinile de etichetare

Toate mașinile de etichetare și imprimare pot funcționa practic în același mod. Etapa inițială a procesului de etichetare începe cu alimentarea produselor către stația de etichetare prin buncărul de alimentare. La stația de etichetare, capacul sau corpul containerului este etichetat deoarece este deplasat continuu de transportor.

Pentru etichetatoarele sensibile la presiune, eticheta premade este aplicată și se lipeste de capac sau de corpul cilindric al containerului în timp ce se rotește. Pe de altă parte, Mașina de imprimare cu laser optic și Mașina de imprimare cu injecție imprimă pe containere folosind un laser sau cerneală pe măsură ce trec prin stația de etichetare.

Recipientele etichetate / tipărite vor continua să se deplaseze prin transportor până când vor ajunge la capătul liniei. Mașina va efectua procesul de etichetare pentru restul containerelor, cu excepția cazului în care îl opriți.

Când aveți nevoie de o soluție de etichetare a cutiei, VKPAK vă oferă următoarele produse pentru a vă satisface cerințele