Echipament de etichetare fără autocolant cu două fețe pentru sticle de sticlă din plastic

Mașina de etichetare automată dublă este potrivită pentru sticle pătrate sau sticle plate cu marcaj dublu sau marcaj unic. Centura de formă poate fi înclinată, iar capul de etichetare poate fi reglat la opt orientări, astfel încât mașina poate fi adaptată cu succes în câteva minute pentru orice sticlă.

Parametrul mașinii de etichetare a sticlei

Putere de alimentare (V / Hz): AC 220/50 110/60
Putere (W): 1500
Precizie etichetare (mm): ± 1,0
Dimensiune etichetare (mm): Înălțime 15-100mm Lungime 20 ~ 300mm
Dimensiunea sticlei (mm): Diametru exterior 12-100mm Înălțime 30-200mm
Capacitate (b / m): 40-120
Dimensiune (L × W × H) (mm): 2200 × 1400 × 1550
NW (kg): 320

Echipament de etichetare fără autocolant cu două fețe pentru sticle de plastic Detalii

Presiunea dintre axa activă și rola de presare poate fi reglată, astfel încât direcția de rulare a lanelului poate fi reglată liber, Eticheta este presată doar flexibil fără a provoca nicio distorsiune.

Capul de etichetare adoptă structura rolei de presare dublă, garantează că eticheta este trasă strâns, dar nu este ruptă din cauza tăierii sub hârtie, ambreiajul separat face tensiunea mai echilibrată. Interfața umană bazată pe ecran tactil în chineză și engleză, cu un singur sistem de asistență online, facilitează operarea mașinii. Centura de presare este temută în linia principală de transport, astfel încât face ca cele două linii de transport să funcționeze absolut sincron.

Echipament de etichetare fără autocolant cu două fețe pentru sticle de plastic Detalii

Mașina de etichetare automată este livrată cu celebrul motor sever, deci realizează un control real cu buclă închisă și evită fenomenul „mersului orbului” atunci când este furnizat împreună cu motorul pas cu pas. Codificatorul multicanal detectează poziția etichetării cu precizie la viteză mare. Eticheta este presată de o clapetă după aplicarea pe sticlă și presată de rolele de burete active și pasive. deci, atunci când eticheta este blocată, nu are vezică. Se aplică în special sticlelor de cristal acoperite cu etichete transparente. Setul opțional de antrenare a aerului și de etichetare cu role poate eticheta sticlele rotunde cu precizie.

Mașinile automate de etichetare pot fi utilizate ca stații de etichetare independente, dar sunt fabricate pentru a funcționa ca o componentă a unui sistem automat de ambalare. Diferite mașini de etichetare pot fi utilizate pentru a aplica etichete în diferite formate, după cum se discută mai jos. Mașinile automate de etichetare pot adăuga viteză semnificativă procesului de etichetare, necesitând un operator numai pentru configurare și schimbarea rolelor de etichete. În mod normal, pe măsură ce sticlele se deplasează în jos pe sistemul transportor cu bandă, se va utiliza un separator de sticle pentru a plasa un mic spațiu între fiecare recipient, asigurându-se că aplicarea consistentă, fără riduri, continuă chiar și la viteza crescută.

Echipament de etichetare fără autocolant cu două fețe pentru sticle de plastic Detalii

Formate de etichetare

Mașinile de etichetare pot aplica etichete unei game de tipuri și dimensiuni de containere într-o varietate de formate diferite. Unul dintre cele mai frecvente tipuri de etichete din eticheta de ambalaj. Înfășurați etichetatoarele, pur și simplu, înfășurați o etichetă în jurul unei sticle. Apa îmbuteliată și alte produse de tip băutură profită de ușurința etichetelor de ambalare, care funcționează bine cu recipiente rotunde. Cu toate acestea, mașinile de etichetare sunt capabile să realizeze mult mai mult decât simpla înfășurare a unei etichete în jurul unei sticle. Etichetatoarele de sus și de jos și etichetele din față și din spate pot aplica două etichete diferite pe același recipient pe măsură ce se deplasează printr-o mașină de etichetare. Rețineți că, în funcție de configurația acestui tip de mașini de etichetare, este posibil ca etichetele în sine să fie necesare într-o configurare specifică de la producătorul etichetei. Aceste două sisteme de etichetare permit ambalatorilor să creeze o etichetă frontală pentru marketing și prezentarea produselor, plasând în același timp informații nutriționale și alte informații pe o etichetă din spate. Etichetatoarele pot fi, de asemenea, fabricate pentru a aplica trei etichete de panou pe containere pătrate sau dreptunghiulare, etichete de colț și alte formate personalizate pentru proiecte de ambalare unice.