Mașină automată de etichetare cu manșon retractabil pentru sticlă de apă minerală

Cerere

Sistemul de manșon este un sistem de etichetare cu manșon termocontractabil complet automat pentru aplicarea și micșorarea etichetelor manșonului cu corp întreg sau benzi evidente de manipulare pe o varietate de tipuri și forme de containere rotunde, pătrate, dreptunghiulare și ovale, cu și fără contururi.

Fiecare sistem de manșon include un aplicator de manșon, unul sau două module de tunel termocontractibil, (în funcție de aplicație), un generator de abur și un transportor din oțel inoxidabil pentru transportul containerelor prin sistem.

Sistemul Sleeve este oferit și vândut ca un sistem integrat pentru a asigura aplicații de succes pentru clienții noștri.

Mașină automată de etichetare cu manșon retractabil pentru sticlă de apă minerală

Mașină de etichetare automată cu manșon

Transmisie sincronizată, orice schimbare a curelei de transmisie va fi finalizată rapid. În comparație cu tipul multistrat tradițional a cărui schimbare și întreținere necesită mai mult de șase ore, întreținerea este ușoară și întreținerea este simplă, deci nu influențează producția.

Proiectarea planului capului tăietorului unității în China, care se aplică containerului de 28mm-160mm. Nu trebuie să îl schimbați sau să îl depanați niciodată. Are, de asemenea, ecran unic de lumină tactil uman, ceea ce înseamnă căutare automată a locației originale, precum și siguranță și comoditate, care sunt înaintea altor produse congenere.

Plan de alimentare cu etichetă dublă, cu înălțime rezonabilă, convenabil pentru fixarea etichetei; cifră automată micro-computer care evită adoptarea și ajustarea. trebuie doar să o apăsați ușor, eticheta va detecta și localiza automat. Schimbarea etichetei este rapidă și convenabilă. În plus, locul de tăiere este absolut exact.

Echipament de alimentare cu etichetă: controlul sincronizat al alimentării etichetei, capacitatea de alimentare este de 90 metri pe minut, volumul planului de alimentare a etichetei este de 500 mm, diametrul intern al tubului de hârtie va fi de 4 ', 8', 10 '. stabil care permite lungimea exactă a etichetei și furnizarea stabilă și rapidă a etichetei.

Stâlpul central se aplică structura etichetei de împușcare pas cu pas, iar viteza este de 150B pe minut.

Capul de tăiere nou proiectat folosește motorul pas cu pas, care conduce viteza mare, acțiunea este exactă, tăierea este în ordine și micșorarea este frumoasă. Acest design a cooperat cu structura de locație sincronizată a etichetei care permite precizia locației de tăiere în limita a 1 mm.

Butonul de oprire de urgență cu mai multe puncte permite oprirea de urgență în poziția corectă de-a lungul producției, ceea ce a garantat o producție sigură.

Mașină automată de etichetare cu manșon retractabil pentru sticlă de apă minerală

Tunel de reducere a aburului

În cazul sticlelor rotunde, sticle pătrate și sticle plate, diferite și neregulate, cuptorul de micșorare cu abur, cu stil nou, este ușor de reglat și de întreținut. Distribuția tamburului de abur cu presiune scăzută și modul de scurgere a aburului sunt uniforme și proiectate cu tub fără sudură. contracție perfectă. Întreaga mașină este fabricată din oțel inoxidabil cu conservare a căldurii, ceea ce nu numai că economisește energie, dar respectă și standardul internațional de siguranță. Tava de dezghețare din oțel inoxidabil colectează apa condensată. comoditatea operării ușoare și întreținerea redusă.

Caracteristici ale generatorului de abur

Apa este alimentată în seria generatorului de încălzire electrică complet automată de către o pompă vortex cu presiune ridicată din cupru, cu timp scurt de alimentare cu apă și serviciu durabil. O minge plutitoare pentru nivelul lichidului este fixată în rezervorul de apă pentru a controla automat intrarea apei. Sistemul de lucru este controlat automat. După conectarea alimentării cu apă și a sursei de alimentare timp de aproximativ 5 minute, poate emite continuu aburul cu o eficiență ridicată de lucru.

Parametrul tehnic principal al echipamentului

ArticolMașină de etichetare cu manșon
Capacitate150 bpm (pe baza a 500 ml)
FPYPeste 99,9%
Întreaga linie de eficiență productivăPeste 95% (calcul de 24 de ore)
Diametrul aplicabil al sticlei28mm-125mm
Lungimea aplicabilă a etichetei30mm-250mm
Grosimea aplicabilă a etichetei0,027 mm-0,13 mm
Materialul eticheteiPVC, PET, PS
Diametrul interior al etichetei volumului≥4 "(101,6 mm)
Diametrul exterior al etichetei volumului≤500mm
VoltajAC380V, 50HZ, 3 faze
ieșirea mașinii cu mâneci de etichete3KW
Ieșire tunel Steam Shrink0,37 kW
Ieșirea generatorului de abur18KW
Presiunea aburului1-8Kg / cm2
Consumul de aer cu abur<25 kg / oră
Dimensiunea mașiniiMașină de îmbrăcat etichete: L2000 * W1100 * H2000mm
Greutate750