Mașină de etichetare a aplicatorului termocontractabil cu manșon din PVC complet automat

Mașina automată de etichetare a manșoanelor adoptă o tehnologie avansată intenționată --- acoperă eticheta cercului de pe sticlă. Reducere la cald pentru a se fixa pe poziția în care este proiectat corpul sticlei. Structura acestei mașini este compactă și potrivită pentru linia de producție în direcții diferite și înălțimi diferite.

Piesa de mașină adoptă proiectarea combinată a modularizării și face mașina de încredere. Reglarea înălțimii adoptă fluctuația motorului. Este convenabil să înlocuiți materialul. Designul special al capului tăietorului face ca eticheta să fie mai precisă și mai fiabilă.

Este utilizat pe scară largă în sticlă de apă minerală, sticlă de apă pură, sticlă de băuturi răcoritoare, sticlă de medicamente, sticlă de alimente și alte recipiente. Gama de capacități de producție este de 2000-40000BPH.

Mașină de etichetare a aplicatorului termocontractabil cu manșon din PVC complet automat

Introducere

De la înființare, sub experiența acumulării pe termen lung în proiectarea și fabricarea mecanică, în funcție de diferitele nevoi ale clienților, s-au dezvoltat VK-150B, VK-250B, VK-350B, VK-450B, VK-600B (unic manșon de etichetă pentru cap), viteza sa este de 150 până la 200 de sticle pe minut, 250 până la 300 de sticle, 350 până la 400 de sticle, 450 până la 500 de sticle, 600 până la 700 de sticle. Mașinile cu manșon cu etichetă cu cap dublu sunt produse pe baza tehnologiei de modernizare care permite ca viteza de producție să atingă 40000 sticle / oră. În funcție de nevoile clienților, absorbim tehnologii străine avansate pentru a dezvolta mașini de etichetare la topire la cald, mașini automate de ambalare a filmelor PE și mașini de ambalat în cutie. Pentru cerințele mașinilor de ambalat, de la direcția structurii mecanice, proiectarea circuitului, control inteligent, creșterea productivității pentru a le îmbunătăți, lansarea mașinilor automate de ambalare tărâțe, pentru a vă promova produsul pe o rută mai ideală, pentru a fi producătorul avansat de mașinile de ambalat.

Această mașină de etichetare a aplicatorului de micsorare din pvc va transporta sticlă, sticlă separată, etichetă de manșon și etichetă de micsorare împreună, care este cu viteză mare, poziție precisă, mai puțin lucrător și ambalare perfectă. Mașina noastră poate fi aplicată la ambalarea băuturilor, condimentelor, produselor cosmetice etc.

Mașină de etichetare a aplicatorului termocontractabil cu manșon din PVC complet automat

Parametru tehnic:

Capacitatea de producție≥ 250 sticle / minut (lungimea etichetei ≤ 100 mm)
Procentul de trecere≥99,9%
Întreaga linie de eficiență productivă≥95% (după 24 de ore hours
Diametrul aplicabil al sticleiSe poate proiecta dimensiunea specială Æ28mm size Æ 125mm ,
Lungimea aplicabilă a sticleiSe poate proiecta 30 mm -280 mm designed lungime specială
Materialul aplicabil al eticheteiPVC 、 PET 、 OPS
Lungimea aplicabilă a etichetei30mm ~ 250mm
Grosimea aplicabilă a etichetei0,027 mm ~ 0,13 mm
Materialul aplicabil al eticheteiPVC 、 PET 、 OPS
Lungimea transparentă a etichetei≥5mm
Diametrul intern al tubului de hârtie≥4 ”(101.6mm)
Diametrul exterior al tubului de hârtie≤500mm
VoltajAC380V , 50 / 60HZ , 3 faze
Puterea de intrare a aparatului cu manșon de etichete3KW
Dimensiunea exterioarăMașină cu etichetă : L2100mm * W850mm0 * H2000mm
Greutate totală700 kg

Mașină de etichetare a aplicatorului termocontractabil cu manșon din PVC complet automat

Caracteristici tehnice și aplicație:

1. Unitatea de conducere:

Transmisie sincronizată și acționare prin transmisie cu o singură curea. Schimbarea curelei de transmisie va fi finalizată rapid. În comparație cu tipul multistrat tradițional a cărui schimbare și întreținere necesită mai mult de șase ore, întreținerea sa este ușoară și întreținerea este simplă, deci nu influențează producția.

2. Unitatea capului tăietorului:

Noul design al tăietorului adoptă un motor pas cu viteză mare, mișcare stabilă și exactă, locul tăiat tăiat și contracție perfectă. Compatibil cu structura de locație sincronă a etichetei, eroarea locului de tăiere este de 1 mm.

Mașină de etichetare a aplicatorului termocontractabil cu manșon din PVC complet automat

3. Etichetă unitate de alimentare:

Raft dintr-un singur material, cu înălțime rezonabilă, pentru a facilita instalarea etichetei. Adoptă un potențiometru rotativ care permite alimentarea etichetei stabilă și fluentă și evită lungimea etichetei de eroare, blocarea etichetei și alte probleme atunci când servo-ul de alimentare a etichetei transmite eticheta. Se va opri automat, va da lumină de alarmă și se va afișa și pe ecranul tactil.

4. Curățați unitatea:

Adoptați cu coordonarea motorului cu curea sincronă cu arc circular dublu, curăță sincronizarea anvelopelor din miez-cauciuc din plastic și asigură turnarea stabilă a etichetei.

5. Sistem de transport al sticlei:

Adoptat cu transmisie mecanică pentru a acționa centura de poziționare pe ambele părți. În timp ce schimbați întreaga unitate de transport a sticlei, lățimea în jos și în sus, toate sunt controlate de o singură roată de mână, care vizează ajustarea sincronă și rapidă.

6. Unitatea capului în sus și în jos al mașinii:

Adoptă motorul în sus și în jos, care permit funcționarea mai convenabilă.

7. Nou tunel de reducere a aburului:

Noul tunel de reducere a aburului în stil îmbunătățește foarte mult eficiența. Reglarea și întreținerea sunt convenabile, contracția este în ordine. Gura de abur utilizează stilul de separare care face tunelul neted. Gura de scurgere este împărțită în patru părți, iar înălțimea, locul și cantitatea de abur din fiecare piesă pot fi ajustate pentru a face efectul de contracție perfect. Sacul de abur cu presiune scăzută utilizează designul tubului fără sudură din oțel și fiecare tub de conectare utilizează oțel inoxidabil tub moale, deci demontarea și fixarea sunt foarte convenabile. Întreaga mașină este fabricată din oțel inoxidabil, deci este conservarea căldurii și economisirea surselor de energie. În plus, este în conformitate cu standardul internațional de siguranță. Planul din oțel inoxidabil din partea de jos poate condensa apa și le poate scurge, iar mediul de lucru nu poate fi influențat. Există două ferestre cu ochi în față și în spatele corpului cutiei. Proiectarea impermeabilă a întregii mașini este realizată din oțel inoxidabil, ceea ce face ca funcționarea și menținerea să fie convenabile.

8. Nou tunel de contracție a aerului cald:

Adoptă o mașină de suflat de înaltă presiune. Tunelul special conceput pentru circulația aerului fierbinte economisește mai multă energie și face sticla termoizolantă mai frumoasă. Comparativ cu tunelul tradițional de micșorare, acest tip de tunel se poate descurca mai bine pentru sticlele curbate.