Mașină automată de etichetare a manșonului de retractare a sticlei de mare viteză

Generalități ale acestei mașini de etichetat

Mașina automată de etichetare a sticlelor rotunde adoptă controler programabil PLC, servomotor importat, servodirector, convertor de frecvență și traductor; în plus, această mașină de etichetare a sticlei adoptă modulul de poziționare pentru a asigura eticheta de turnare precisă, rapidă și stabilă. Mașina noastră de etichetare a sticlelor nu numai că are o poziție extrem de precisă pentru turnarea etichetei, dar poate rezista și formei perfecte a sticlei după contracție.

Aplicarea mașinii de etichetare cu manșon retractabil de sticlă de mare viteză

Mașina automată de etichetare a sticlelor se aplică industriilor alimentare și băuturi, cum ar fi sucurile de fructe, ceaiul, băuturile, produsele lactate, apa pură, condimentele, berea și băuturile sportive etc. Din toate tipurile de sticle; această mașină de etichetare a sticlei este potrivită pentru diferite tipuri de sticle, de exemplu: sticlă rotundă, sticlă pătrată, sticlă plată, sticlă curbată și în formă de cupă, etc. poate rezista la forma perfectă a sticlei după contracție.

Caracterul facilității mașinii de etichetare cu manșon retractabil de sticlă de mare viteză

1. Mașină întreagă cantitate mare de oțel inoxidabil și aliaj de ulminiu de bună calitate, fractură rezonabilă, compactă, convenabilă de reglat;

2. Suport pentru eticheta volumului filmului de contractare, se potrivește cu dispozitivul reglabil, convenabil de reglat în funcție de volumul diferit al etichetei 5 ~ 10 tub de hârtie.

3. Pur și simplu instalare, apoi poate convenabil pentru sticla pătrată și rotundă.

4. Nu este nevoie de instrument, mecanismul rotativ este convenabil de reglat, se aplică diferitelor tipuri de sticle.

5. Metoda unică de etichetare a manșonului, adoptați metoda de etichetare a manșonului de presare, nu numai convenabilă, ci și rezonabilă.

6. Placă de cuțit de design unic, în limitele specificațiilor, poate evita schimbarea bazei cuțitului, schimbarea cuțitului este rapidă și convenabilă.

7. Adoptați la sistemul servo de import japonez și fotoelectric de înaltă sensibilitate, precizia de tăiere a etichetelor este foarte mare.

8. Sistemul de localizare a etichetelor poate promova și retrograda în fază reglarea locației în funcție de cerința specifică tipului sticlei.

9. Cazul de control al echipamentelor electrice din oțel inoxidabil, controlul adoptă PLC japonez OMRON.

10. Adoptați tehnologia avansată de control auto a interfeței om-computer, toate componentele electrice cheie adoptând marca faimoasă industrială internațională.

Dacă sunteți interesat de produsele noastre sau doriți să aflați informații mai detaliate despre produs, vă rugăm să ne contactați. De asemenea, bun venit la fabrica noastră!

Capacitatea de producție Conform cerințelor clienților
 Specificația etichetei φ30 ~ 90mm
 Diametru flacon și cutie φ28 ~ 90mm
 Lungimea etichetei 30 ~ 250mm
 Grosimea etichetei ≥0,035mm
 Materialul etichetei PVC / PET / OPS
 Puterea principală a mașinii 4KW (220V, 50HZ)
 Dimensiunea externă 2100 × 900 × 2200mm
 Greutate 480 kg