Mașină automată de aplicare a etichetei cu manșon retractabil din PVC cu două benzi

Mașina aplicatoare de etichete cu manșon retractabil cu bandă dublă folosește două capete sincronizate și poate funcționa fie ca un singur cap, fie ca o mașină multifuncțională cu cap dublu capabilă să aplice și să micșoreze etichetele manșoanelor și sigiliile capacului în același timp pe o varietate de rotunzi goale sau umplute, recipiente pătrate, dreptunghiulare, ovale din plastic, sticlă și metal, utilizate pe scară largă pentru băuturi, alimente, produse farmaceutice, îngrijire personală, uz casnic, produse chimice și alte produse industriale, acest aplicator cu etichetă dublă cu cap termocontractant îi ajută pe clienți să economisească spațiu, buget, costul forței de muncă și să crească eficiență, mai degrabă decât folosirea a două mașini aplicatoare cu manșon termocontractabil cu mandrină cu un singur cap.

Mașină automată de aplicare a etichetei cu manșon retractabil din PVC cu două benzi

Dispozitivul de aplicare a etichetelor cu manșon retractabil cu cap dublu este o mașină de aplicat etichetă automată cu bandă dublă unică și flexibilă unică și flexibilă. Acest aplicator de etichete cu manșon retractabil este special conceput pentru clienții care doresc să aplice și să micșoreze etichetele manșoanelor și sigiliile capacului pe sticle în același timp și economisiți bugetul, costul forței de muncă, bugetul și creșteți eficiența, pe care mașina de etichetare cu un singur cap nu se poate descurca. Această mașină de etichetare cu două benzi are două capete de manșon sincronizate independente, poate fi rulată ca o mașină cu o singură bandă sau ca o mașină multifuncțională pe două benzi capabile să ruleze în același timp etichete de manșon și etanșări de capac pentru a dubla capacitatea de ieșire. Este o soluție perfectă pentru manșoanele cu corp complet sau manșoanele cu corp complet, cu aplicație de bandă evidentă împotriva manipulării.

Dispozitivul de aplicare a etichetelor cu manșon termocontractibil dublu este fabricat din oțel inoxidabil 304, permițând mașinii să funcționeze în majoritatea mediilor de producție, componentele electronice critice și comenzile PLC sunt realizate de Siemens, Mitsubishi, Omron Schneider și alte mărci de renume mondial, servo-controlate, etichete controlate PLC role de acționare și roți de tragere a etichetelor pentru a oferi livrare precisă și consecventă a manșonului termocontractabil, un ansamblu de tăiere cu servodirecție cu patru lame pentru tăieri rapide precise, resturi reduse, ansamblul unic de tăiere design modular permite schimbarea ușoară a lamelor sau schimbări rapide, fără scule la alte cutii cutter atunci când se schimbă formatul etichetei sau dimensiunea containerului, cutiile cutter folosesc lamele utilitare comune și accesibile, care pot fi găsite într-un magazin de hardware local, mandrina de schimbare rapidă minimizează timpul de oprire de la o dimensiune containerelor la cealaltă, produsele sunt controlate prin PLC programat cu panoul de control HMI al ecranului tactil ușor de utilizat.

Scurta introducere

1) Mașina de etichetare cu manșon este personalizată pentru a satisface cerințele exacte ale producătorilor și furnizorilor. Poate fi aplicat independent sau integrat în linie și potrivind viteza echipamentelor de umplere.

2) Cadrul echipamentului este pe o secțiune de oțel inoxidabil sudată cu cusătură. Această bază solidă poate reduce mișcarea și vibrațiile la un nivel absolut absolut, asigurând astfel o etichetare coerentă și precisă.

3) Planul capului de tăiere a unității se aplică containerului de ∮30 mm-∮130 mm. Nu trebuie să o schimbați sau să o depanați niciodată. În plus, este echipat cu ecran unic de lumină tactil uman, și anume, căutare automată a locației originale, precum și siguranță și comoditate, care sunt înaintea altor produse congenere.

4) Cu o înălțime rezonabilă, este convenabil să fixați labul Trebuie doar să îl apăsați ușor. Mai mult, eticheta va detecta și localiza automat. Schimbarea etichetei este ușoară și convenabilă. În plus, locul tăiat este absolut exact.

5) Motorul pas cu pas nou conceput al cărui viteză este mare și acțiunea este exactă. Tăierea este în ordine și micșorarea este perfectă. Acest design cooperează cu locația sincronizată a etichetei, structura permite precizia locației de tăiere în limita a 1 mm.

Mașină automată de aplicare a etichetei cu manșon retractabil din PVC cu două benzi

Specificatii tehnice

numarul modeluluiSLM-150-2SLM-250-2SLM-350-2SLM-450-2
Gama de viteză150x2BPM250x2BPM350x2BPM450x2BPM
Forma containeruluiContainere rotunde, pătrate, dreptunghiulare și ovale cu contururi
Tipul containeruluiSticlă, plastic și metal
Material etichetă manșonPVC, PET, OPS și OPP
Grosimea materialului0,03-0,13 mm
Dimetri pentru containere28-125mm
Înălțimea containerului50-305mm
Manșon așezat plat25-200mm
Lungimea tăieturii mânecii38-305mm
Mărimea nucleului5 "- 10" Reglabil
Diametru exterior bobină completă500mm
Alimentare electrică220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Dimensiunea mașinii3 × 1,2 × 2,1M3,2 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M