Mașină de etichetare a sticlei plate

Mașina de etichetare completă a sticlelor plate automate este potrivită pentru a fi utilizată în multe tipuri de produse, cum ar fi cutia de hârtie, buzunarul pentru fișiere, fișierul din hârtie, cartonul și etichetarea pe cărți, etc. pentru unele etichetări de suprafață ale produselor ale căror suprafețe tind să fie netede. Funcționarea integrată a procesului de rulare este după cum urmează:

În primul rând, produsele care așteaptă să fie etichetate sunt puse sau furnizate prin lucru manual, mașină de despărțire a cardurilor sau conectarea liniei de curgere. Și banda transportoare livrează produsele și mecanismul de corectare, cum ar fi bara conductoare, le corectează. Produsele corectate vor trece prin inductor cu antrenarea benzii transportoare. După ce inductorul primește semnalul, acesta va trimite mesajul către programul de stocare care primește semnalul va emite semnal pentru a controla semnul capului, realizând funcția de etichetare. După etichetare, produsele vor fi acoperite din nou pe etichetă prin mecanismul suprapus. În acel moment, întregul proces al etichetei suprapuse va fi finalizat. Produsele cu etichetă pot fi colectate.

Mașina acestei mașini de etichetare a autocolantelor laterale / mașină de etichetare a sticlelor plate este foarte ușor de utilizat și foarte robustă. Este foarte potrivit pentru aplicarea etichetelor pe față, spate și lateral; de containere plate, ovale, pătrate, rotunde. În plus, acest echipament modern de etichetare a sticlelor plate are capacitatea de maximum 100 de etichete într-un minut, pe baza formei și dimensiunii etichetelor și a produselor. Viteza de etichetare depinde și de mișcarea stabilă a produsului pe transportorul mașinii la o viteză mai mare. Această mașină automată, verticală și liniară are un sistem de aliniere a produsului care este sincronizat cu sistemul de susținere a centurii de susținere. Include chiar și cel mai recent sistem de distribuire a etichetelor controlat de microprocesor și un sistem unic de detectare pentru etichete și produse. Această mașină de etichetat sticle plate multifuncționale îndeplinește de fapt diferitele cerințe ale numeroșilor utilizatori pentru ambalarea modernă. Este un echipament foarte rapid, precis, eficient și de lungă durată. Reglarea simplă de utilizat are ca rezultat schimbarea scăzută a sculelor sau a pieselor. Mai mult decât atât, această mașină de etichetare a sticlei plate poate fi proiectată în mod special cu un sistem de buzunar și un sistem cu vierme de alimentare; pentru a alinia cu precizie sticlele pe transportor pentru aplicarea perfectă a etichetelor. Include chiar și un sistem distinct de control al vitezei cu un singur punct și sincronizat. Sistemul inerent de detectare a lungimii etichetei ajută la evitarea introducerii și stocării manuale a detaliilor lungimii etichetei în memorie și la recuperarea acelorași date de fiecare dată pentru schimbarea dimensiunii etichetei și repornirea echipamentului. Prin urmare, acest sistem plat de etichetare a sticlelor vă economisește timp, previne timpul de oprire a mașinii, crește producția și scade cheltuielile. Pe lângă această mașină automată de etichetare a sticlelor, poate fi utilizată și pentru a aplica etichete pe sticle plate cu o singură parte și chiar și etichete pentru corp / înfășurare pe sticle rotunde. Este disponibil și un dulap de siguranță opțional din sticlă sau acril.

Mașina de etichetare automată a autocolantelor pentru sticle plate este una dintre cele mai ușor de utilizat. Potrivit pentru aplicarea etichetelor frontale, posterioare sau laterale pe containere plate / ovale / pătrate / rotunde cu ieșire de până la 120 de etichete pe minut, în funcție de forma / dimensiunea produsului și dimensiunea etichetei. Sistem automat de aliniere a produsului sincronizat cu sistemul de susținere a centurii de susținere. Mașina încorporează un sistem sofisticat modern de distribuire a etichetelor cu microprocesor, cu un sistem de detectare ușor de utilizat pentru etichetă și produs. Mașina este, de asemenea, disponibilă cu un sistem opțional de înfășurare, care îl face mai flexibil de utilizat pentru aplicarea etichetei unice pe sticle plate sau aplicarea etichetei înfășurate pe produse rotunde.

Cea mai versatilă mașină de etichetare liniară elegant concepută pentru a satisface nevoile utilizatorilor majori ai liniilor moderne de ambalare, care necesită o eficiență ridicată cu viteză, precizie și durabilitate. Reglări ușoare de utilizat, care necesită un instrument minim sau schimbarea pieselor. Mașina poate fi proiectată și alimentată cu un sistem robotizat de buzunar cu două bile sau cu un sistem cu vierme dublu care asigură alinierea perfectă a sticlelor pe transportor pentru o aplicare precisă a etichetării. Selectarea sistemului de stabilizare a produsului depinde de forma, dimensiunea și viteza necesară.

Mașina de etichetare a autocolantelor are propriul sistem unic de control al vitezei sincronizat unic. Sistemele de detectare automată a lungimii etichetelor încorporate elimină orice nevoie de alimentare manuală și stocare a datelor despre lungimea etichetei în memorie și de recuperare a acestora de fiecare dată pentru schimbarea dimensiunii etichetei și repornirea mașinii. Astfel, sistemul economisește timp prețios, evitând timpul de oprire a mașinii și ajută la obținerea unei producții mai mari. Mașina poate fi furnizată cu sticlă opțională (manipulată) opțională sau dulap de siguranță acrilic. Mașinile care au necesitat toate caracteristicile de bază ca echipament standard pentru a se potrivi nevoilor actuale ale pieței și, de asemenea, economisesc costuri și timp.

Mașina poate fi proiectată special pentru aplicarea sticlelor plate cu o singură parte, precum și a etichetelor de corp / împachetate pe sticlele rotunde, ca opționalitate.

Mecanismele majore ale mașinii de etichetare completă automată pe suprafață plană:

1. Reglarea scaunului marcajului poate regla direcția axei X, axa Y, axa Z și axa R.

2. Marcajul include piese - mecanism de colectare, mecanism cu role, mecanism de cojire, mecanism de alimentare, echipament de transport și tragere a motorului.

3. Banda transportoare este utilizată pentru a aduce produsele care urmează a fi etichetate în zona de etichetare și a le termina. Apoi, pentru a trimite produsele din această zonă.

4. Bara de conducere a transportorului funcționează ca un efect pozitiv la livrarea produselor.

5. Ecran tactil. Interfața de funcționare om-mașină este utilizată pentru a controla starea de deschidere și oprire a echipamentului, modificarea parametrilor de depanare, respectarea monitorizării I / O și așa mai departe.

6. Controlul cutiei electrice este în funcție de configurația circuitului echipamentului.

Când aveți nevoie de o soluție de etichetare a sticlei plate, VKPAK vă oferă următoarele produse pentru a vă satisface cerințele