Sticlă verticală din plastic, față și spate, dublă mașină de etichetat

Mașina de etichetare automată autoadezivă pe două fețe este potrivită pentru etichetarea pe o singură față sau pe două fețe a sticlelor plate, a sticlelor cu formă specială și a sticlelor pătrate din produse chimice zilnice, produse chimice pentru uz casnic, medicamente și alimente. Cum ar fi sticle de lubrifiant, sticle de detergent pentru rufe, sticle de lustruit pantofi, sticle de pește, sticle de băuturi, sticle cosmetice etc., imprimantă opțională pentru cod panglică sau imprimantă cu jet de cerneală, etichetare în același timp pentru a obține numărul lotului de producție tipărit, data producției și alte informații, pentru a realiza integrarea imprimantei cu etichetă și jet de cerneală, reducând procesul de ambalare și îmbunătățind eficiența producției.

Sticlă verticală din plastic, față și spate, dublă mașină de etichetat

Introducere

Această mașină de etichetare a sticlelor din plastic este un sistem de control PLC, adoptă multe tehnici electronice moderne, cum ar fi tehnologia de maturitate a PLC, convertor A / D de mare viteză, detecție fotoelectrică, afișaj LCD cu matrice mare de puncte, control ecran tactil și este, de asemenea, noul produs de actualizare care a proiectat de către compania noastră. Controlerul este combinat cu multe aspecte care sunt controlul micro-computerului (ecran tactil, panou de control al sistemului și panou de interfață a semnalului); Senzor de semnal (senor fotoelectric cu reflexie difuză și senzor fotoelectric opus); motor pas cu pas și driver (motor pas cu pas și driverul motorului pas cu pas); sursă de alimentare reglată (transformator de putere și panoul sursei de alimentare reglementată). Circuitul integrat la scară foarte mare al sistemului este importat de componente de înaltă calitate, care au viteză rapidă de etichetare, fiabilitate ridicată și stabilitate bună. Acest controler a fost dezvoltat sub forma unui controler LCD tradițional, dar diferă de controlerul LCD tradițional, nu numai că este supradimensionat interfața om-mașină, ci și afișarea grafică adăugată și funcția de indicare a informațiilor fac mașina mai ușor de operat și mai umanizată. Adăugați mai ales controlul digital al motorului cu turație reglabilă, care a realizat controlul vitezei separate a sticlelor, viteza de derulare a etichetei și viteza de transfer a sticlei și, de asemenea, controlul pornirii și opririi. Apoi înseamnă că toate mașinile care funcționează sunt controlate de controler.

Sticlă verticală din plastic, față și spate, dublă mașină de etichetat

Parametru tehnic

Viteza de etichetare40-150buc / minut
Diametrul sticleiSub 120mm
Dimensiunea etichetei(L) 20-280mm (H) 30-140mm
Eroare etichetator≤ ± 1mm
Diametrul exterior al bobinei:Max 360mm
diametrul interior al rolei eticheteiφ76mm
Greutate netă300 kg
Mărimi de contur2000 * 900 * 1700mm

Sticlă verticală din plastic, față și spate, dublă mașină de etichetat

Caracteristici tehnice și aplicație:

1. Această piesă de comandă electronică a mașinii de etichetare a sticlelor din plastic constă din mainframe, bandă transportoare, dispozitiv de separare, stație de etichetare, etichetă de volum, deflector de etichetă de volum și ecran de operare etc.

2. Rezervare ieșire: puteți seta ieșirea dorită, aceasta a fost oprită odată ce obiectivul a fost atins.

3. Numărați ieșirile pentru fiecare schimb: numărați toate etichetele pentru fiecare schimb face ca producătorul să controleze în mod eficient producția totală.

4. Opriți automat după etichetele consumate: poate alarma odată ce toate etichetele sunt consumate.

5. Control centralizat al motorului de reglare a vitezei: Controlerul poate controla direct viteza fiecărui motor de reglare a vitezei, poate porni și opri.

Sticlă verticală din plastic, față și spate, dublă mașină de etichetat

6. Conținutul diferit este afișat pentru diferite interfețe pe ecranul tactil. meniul de mișcare realizat, alarmă rotundă și explicat în mod clar cu chineză.

7. Rezerva de oprire a datelor: Controlerul poate proteja setarea parametrilor și datele statistice pentru a evita pierderea datelor dacă mașina a fost oprită accidental.

8. Indicație de defecțiune: monitorizați multe defecțiuni în procedura de etichetare, mașina va fi oprită automat cu alarmă și lumină roșie aprinsă odată cu defectarea sistemului.

9. Această mașină de etichetat sticle de plastic Potrivită pentru industria farmaceutică, alimentară, pentru industria chimică zilnică, cum ar fi etichetarea circulară și etichetarea semicercurilor a obiectelor rotunde.