Mașină automată de etichetare a sticlei de sticlă din plastic cu două capete

Scurtă introducere pe mașina de etichetare cu manșon termocontractabil

1) Mașina de etichetare cu manșon VK-300 este personalizată pentru a satisface cerințele exacte ale producătorilor și furnizorilor. Poate fi aplicat independent sau integrat în linie și potrivind viteza echipamentelor de umplere.

2) Cadrul echipamentului este pe o secțiune de oțel inoxidabil sudată cu cusătură. Această bază solidă poate reduce mișcarea și vibrațiile la un nivel absolut absolut, asigurând astfel o etichetare coerentă și precisă.

3) Planul capului de tăiere a unității se aplică containerului de ∮30 mm-∮130 mm. Nu trebuie să o schimbați sau să o depanați niciodată. În plus, este echipat cu ecran unic de atingere ușoară a omului-mașină, și anume, căutare automată a locației originale, precum și siguranță și comoditate, care este înaintea altor produse congenere.

4) Cu o înălțime rezonabilă, este convenabil să fixați labul Trebuie doar să îl apăsați ușor. Mai mult, eticheta va detecta și localiza automat. Schimbarea etichetei este ușoară și convenabilă. În plus, locul tăiat este absolut exact.

5) Motorul pas cu pas nou conceput al cărui viteză este mare și acțiunea este exactă. Tăierea este în ordine și micșorarea este perfectă. Acest design cooperează cu locația sincronizată a etichetei, structura permite precizia locației de tăiere în limita a 1 mm.

Mașină automată de etichetare a sticlei de sticlă din plastic cu două capete

Parametru tehniacal

Nu.ArticolDate tehnice
1Importă puterea4.0KW
2Tensiunea de import∮3, 380/220 VAC
3Capacitate (viteza de producție)300 sticle pe min
4Dimensiunea mașinii gazdă (mm)L2100 × W850 × H2000
5Container cu diametru aplicabil (mm)φ28 mm ~ φ120 mm
6Lungimea etichetei aplicabile (mm)30 ~ 250 mm
7Etichetă de grosime aplicabilă (mm)0,03 ~ 0,13 mm
8Diametrul interior aplicabil al tubului de hârtie5''~10''

Mașină automată de etichetare a sticlei de sticlă din plastic cu două capete Mașină automată de etichetare a sticlei de sticlă din plastic cu două capete

FAQ

Î1: Aveți un proiect de referință?

A1: Avem proiect de referință în majoritatea țărilor, dacă obținem permisiunea clientului care a adus mașinile
de la noi, vă putem spune informațiile lor de contact, puteți merge să vizitați fabrica lor.
Și sunteți întotdeauna binevenit să veniți să ne vizitați compania și să vedeți mașina care funcționează în fabrica noastră. Vă putem ridica
de la stația din apropierea orașului nostru. Contactați oamenii de vânzări, puteți obține videoclipuri cu mașina noastră de rulare de referință

Q2: Furnizați servicii personalizate

A2: Putem proiecta mașinile în funcție de cerințele dvs. (material, putere, tip de etichetare, tipurile de sticle și așa mai departe).
În același timp, vă vom oferi sugestia noastră profesională, după cum știți, suntem în această industrie de mulți ani.

Î3: Care este garanția dvs. sau garanția calității dacă vă cumpărăm mașinile?

A3: Vă oferim mașini de înaltă calitate, cu o garanție de 1 an și oferim asistență tehnică pe tot parcursul vieții.

Q4: Cât timp pentru instalare?

A4: În funcție de comanda mașinilor dvs., putem trimite inginerii noștri la fabrica dvs. va dura aproximativ 10 zile până la 25 de zile.