Sticlă automată de plastic din plastic cu manșon de etichetare a mașinii de micșorat

Echipamentul de aplicare a etichetelor cu manșon termocontractabil și mașina de aplicat cu bandă termocontractabilă sunt proiectate pentru aplicații de etichetare a manșoanelor pe tot corpul, bandă pentru gât și capac, aplicații evidente împotriva manipulării pe o varietate de tipuri și forme de containere rotunde, pătrate, dreptunghiulare și ovale cu și fără contururi de plastic, sticlă și metal care sunt goale sau umplute.

Echipamentele de etanșare a manșoanelor termocontractabile și a echipamentelor cu bandă termocontractabilă se aplică și se micșorează etichetele de manșon cu corp întreg, complet sau benzi de manipulare fabricate din PVC, PET / PETG, OPS sau PLA pe o varietate de containere rotunde, pătrate și ovale goale sau umplute, din plastic, sticlă sau metal. Este o soluție perfectă pentru industrii, inclusiv băuturi, alimente, produse farmaceutice, nutraceutice, sănătate și frumusețe, bunuri de larg consum, produse chimice și alte produse manufacturate pentru a vă decora produsele. Fiecare sistem de manșon termocontractibil include un aplicator de manșon, unul sau două module de tunel termocontractibil, un generator de abur și un transportor din oțel inoxidabil pentru transportul containerelor prin sistem. Mașina de manșonare a etichetelor este fabricată din oțel inoxidabil, servomotor și este proiectată cu role cu acționare servo, controlate prin PLC, cu ansamblul tăietorului și cu roți de tragere a etichetelor pentru a oferi o etichetare precisă și consistentă a manșonului termocontractabil.

Specificatii tehnice

numarul modeluluiSLM-100SLM-150SLM-200SLM-250
Gama de viteză100BPM150BPM200BPM250BPM
Forma containeruluiContainere rotunde, pătrate, dreptunghiulare și ovale cu contururi
Tipul containeruluiSticlă, plastic și metal
Material etichetă manșonPVC, PET, OPS și OPP
Grosimea materialului0,03-0,13 mm
Dimetri pentru containere28-125mm
Înălțimea containerului50-305mm
Manșon așezat plat25-200mm
Lungimea tăieturii mânecii38-305mm
Mărimea nucleului5 "- 10" Reglabil
Diametru exterior bobină completă500mm
Alimentare electrică220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Dimensiunea mașinii2,1 × 0,85x2M
* Viteza depinde de lungimea și lățimea mânecii.

Mașina de etichetare standard cu manșon termocontractabil este o mașină de etichetare de nivel inițial care se aplică și se micșorează pentru etichete cu corp mediu, complet și benzi de evidență a manipulării pe o varietate de containere rotunde, pătrate, dreptunghiulare, ovale, goale sau umplute, din plastic, sticlă și metal. Această mașină aplicatoare de etichete cu manșon termocontractabil este proiectată pentru rate de producție mici până la moderate și este o soluție perfectă pentru industrii, inclusiv băuturi, produse farmaceutice alimentare, nutraceutice, sănătate și frumusețe, bunuri de larg consum, produse chimice și alte produse manufacturate. Fiecare sistem de etichetare cu manșon termocontractabil vine cu aplicator de etichete, tunel de contracție, generator de abur și transportor. Poate fi încorporat în linia existentă.

Etichetele termoizolante sunt furnizate dintr-o rolă sub formă de bandă continuă, containerele neetichetate sunt transportate printr-un transportor de alimentare și apoi măsurate printr-un șurub de alimentare rotativ. Pe măsură ce recipientele intră în echipamentul de etichetare cu manșon termocontractabil, etichetele sub formă de bandă sunt deschise și formate într-un tub de o mandrină, alimentate în înregistrare precisă cu un grafic tipărit, tăiate în înregistrare precisă, aplicate pe un container care este apoi transportat prin transportor la un tunel cu aburi în care căldura controlată a aburului de la generatorul de abur micșorează strâns manșonul pe recipient într-un tunel de abur închis și se conformează containerului. Recipientele ies din tunelul de contracție printr-un transportor de descărcare.

Caracteristică:

1. Tehnologie avansată: motorul fabricat în Japonia controlează sistemul de tăiere sincronă pentru a asigura o durată lungă de viață a instrumentului de tăiere și etichetă de înaltă precizie.

2. Viteză de producție foarte eficientă: 400 de sticle / pe minut (sticlă standard) Poate funcționa cu linia de producție sau poate funcționa singur.

3. Raftul senzorului pentru controlul etichetelor

4. Alegere elastică: Capul mașinii poate fi înclinat pentru a se potrivi sticlei rotunde, sticlei pătrate, sticlei eliptice, vârfului sticlei și corpului sticlei. Cel mai recent sistem dublu de furnizare a materialului este aplicat pentru a schimba materialul alternativ cu mai puțin timp.

5. O bază de tăiere sincronă unică: baza de tăiere nu trebuie să se schimbe în intervalul specificat. Dacă specificația trebuie modificată, se poate face în termen de cinci minute.

6. Operare simplă și sigură: O operație colorată de control al persoanelor este utilizată atât cu versiunile în engleză, cât și în chineză.

7. Cost de întreținere cu consum redus: lamă abandonată cu cost redus pentru o schimbare ușoară.

8. Durată de viață lungă a instrumentelor de tăiere: mecanism de transmisie de conectare a oțelului, tăiere alternativă și durată de viață prelungită.