Mașină de etichetat cupă

Multe industrii se bazează pe găleți pentru a depozita și transporta materialele și produsele lor. Indiferent de tipul de afacere pe care îl conduceți, este important ca sistemul dvs. de etichetare a cupei să fie fiabil, rapid și precis.

Cel mai bun mod de a vă asigura că produsele dvs. sunt etichetate corect este cu un sistem adaptabil. Mașinile VKPAK au un design modular și pot fi integrate cu o varietate de accesorii pentru diferite aplicații. Mașinile VKPAK pot fi ajustate cu ușurință la dimensiunea exactă a containerului, mențineți-l exact în poziție pe măsură ce eticheta este aderată. Etichetatorul cupei este un sistem rapid care poate găzdui o varietate de tipuri diferite de etichete, cum ar fi etichete înfășurate sau etichete laterale plate pentru găleți dreptunghiulare.

Video:

În funcție de instalația dvs. actuală, sistemul nostru de etichetare a cupei poate fi un sistem independent sau integrat într-o linie de producție mai mare. Capacitățile de inginerie ale VKPAK sunt puternice și ne mândrim cu capacitatea de a proiecta o soluție de automatizare concepută pentru nevoile dvs. de producție.

Parametru principal (model standard)
Precizie de capacitate± 1 mm
Viteza de etichetare30-45 buc / min
Dimensiunea eticheteiL: 20mm-285mm W: 20mm-135mm
Mărimea produsuluiDiametru: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
GreutateAproximativ 185 kg
Putere1000W

Soluție de etichetare a găleții

Mașina de etichetat cupă este ușor de utilizat cu contor de etichete. Un control predefinit al lotului, tastatură și afișaj digital adecvat pentru o gamă largă de aplicații de etichetare cilindrică de format mare. Are motoare pas cu pas pentru o etichetare rapidă și precisă și o porțiune controlată pneumatic. Un lift cu cupă cu ansamblu de acționare motorizat pentru plasarea optimă a etichetei. Cu detectarea opacului a etichetei ca standard și ușor de reglat pre-distribuirea și poziționarea etichetelor cu scară gradată.

O soluție fiabilă pentru etichetarea în secțiune și cupă în linie. Un braț aplicator unic de ștergere a etichetei este încorporat fie într-o imprimare VKPAK și aplicați unitatea de aplicare, fie aplicatorul de etichete pentru etichetarea precisă a recipientelor cilindrice, cum ar fi găleți și găleți. Brațul aplicator acționat de curea urmărește circumferința găleții sau tamburului pentru a șterge în siguranță pe etichetă.

Sistemul prezentat încorporează un aplicator de etichete VKPAK în poziție orizontală pentru a aplica o etichetă pre-tipărită pentru cupă. Acest tip de sistem de etichetare cu găleți / găleți poate aplica o etichetă mai mare, cum ar fi o etichetă de 6 "lățime sau 8,5" lățime, pentru a asigura informații complete și lizibile.

Etichetatorul Pail este cea mai avansată mașină de etichetat Pail din industrie. Este special conceput pentru a aplica cu precizie și eficiență etichetele din față sau din față și din spate pe găleți, găleți, ulcioare și căzi industriale mari rotunde și pătrate. Abordarea unică a VKPAK folosește porți de ștergere, manipulare a aerului și sisteme de curele servo-gestionate pentru a garanta o aplicare coerentă, fără riduri. Pentru împachetarea găleților, găleților, căzilor și ulcioarelor cu mânere, un modul de orientare opțional orientează mânerele către etichetă de fiecare dată cu precizie.

Tipul și specificațiile etichetatorului

Etichetator puternic și versatil pentru etichetarea frontală sau multi-panou a găleților, găleților, ulcioarelor și căzilor

Tipul mașinii: Mașină de etichetare cu găleți, etichetatoare cu găleți, etichetă cu cupe

Aplicații de etichetare: Etichetare frontală, etichetare cu mai multe panouri, etichetare completă

Tipuri de containere: Etichetează găleți din plastic rotunde sau pătrate, ulcioare, găleți, căzi, metal și majoritatea altor materiale

Construit pentru a satisface specificațiile necesare

Dacă aveți nevoie de o soluție de aplicare simplă, aplicatorul nostru de etichete cu cupă vine cu multe caracteristici premium care asigură o aplicare rapidă și eficientă a etichetelor pentru a obține o eficiență maximă a muncii.

Design unic construit pentru o eficiență maximă de etichetare a găleatelor

La VKPAK, căutăm întotdeauna moduri și metode care să vă ajute facilitatea să optimizeze pentru o eficiență maximă a volumului de lucru. Etichetatorul nostru de găleți este construit folosind aceeași metodologie.

Atașat etichetatorului este o rețea de vid înclinată, cu deplasare scurtă, acționată de cilindrul de aer (aproximativ 15 ″ în lungime), care încorporează mai multe curele cu inel torsor cu motor pas cu pas, care ajută și transportă alimentarea , etichete moi. Ventilatoarele pentru brioșe sunt folosite pentru generarea vidului pentru a menține partea uscată a etichetei împotriva inelelor pentru a transmite deplasarea.

Un imprimant ștergător de pâslă ferm, atașat la capătul grilei de pe eticheta de găleți, este utilizat pentru a contacta suprafața produsului pentru a apăsa eticheta pentru atașarea inițială; eticheta se atașează pe măsură ce scoate grila de produsul în avans.

O-ringurile motorizate se mișcă în timp ce etichetele se distribuie și se opresc atunci când marginea anterioară a etichetei ajunge la vârful șervețelului de pâslă. Acest lucru este determinat de un senzor de etichetă fotoelectric care detectează poziția de oprire și este consecvent (chiar și cu lungimi variabile ale etichetei).

Șinele de ghidare ale mânerului, paralel distanțate (pentru o poziție verticală) sunt montate pentru a degaja partea superioară a fiecărui produs, pentru a menține orientarea în linie, menținând produsele să se rotească în afara poziției în timp ce călătoriți către ansamblul stabilizator al curelei de susținere.

Toți acești pași sunt realizați în tandem pentru a vă asigura că procesul dvs. de etichetare a găurilor maximizează continuu capacitatea și elimină cât mai mult timpii de nefuncționare.

Realizat durabil cu materiale și componente premium

În mod standard cu toate aplicatoarele de etichete de la VKPAK, etichetatorul nostru pentru găleți este fabricat din componente din aluminiu anodizat și oțel inoxidabil. Șinele de ghidare sunt încorporate în transportorul etichetatorului de găleți pentru a se asigura că produsul rămâne în parametrii corespunzători pentru o etichetare precisă și consecventă.

Asigurați-vă eficiența operațională maximă în instalația dvs. cu etichetatorul Pail VKPAK. Contactați-ne astăzi pentru a începe și pentru a solicita o estimare.