Mașini automate de etichetare a sticlelor de sticlă cu borcane complet automate

Mașină automată de etichetare cu manșon termocontractabil, cu tunel de reducere a aburului și generator, PVC, mașină de sticlă PET Sticle Mașină de etichetare termocontractabilă.

Butelii unscrambler pentru sticle cu diametrul de 1,0 m

Unscrambler este forța motrice cu masa de control a frecvenței, pune sticla de platan rotativ artificial, rotația plăcii rotative, va fi transferată pe banda transportoare a sticlei a continuat în linia de umplere pentru umplere. Ușor de utilizat, ați terminat cu ușurință lucrul cu sticla Unscrambler.

Butelii unscrambler pentru sticle

Caracteristici unscrambler sticla

1) Potrivit pentru desfacerea sticlelor de poliester dezordonate
2) Aliniază sticlele și le descarcă prin transportor de vid
3) Program PLC controlat
4) Automat.
5) Funcționare de mare viteză

Parametrii tehnici ai unscramblerului pentru sticle

Butelii unscrambler pentru sticle

* Diametru: Φ1000mm
* Viteză: 430-50 sticle / min (cu controler de viteză, invertor Schneider)
* Putere: AC 220V ± 5% 50Hz 120W
* Material: SUS304
* Motor: Wanxin (marca Taiwan, reductor fără întreținere)
* Controler de viteză variabilă: Taida
* Greutatea mașinii: 80 kg Diametru sticlă Ø20 ~ Ø100 mm

mașină de etichetare cu manșon cu tunel de contracție

Mașina de etichetare termocontractabilă cu tunel de contracție adoptă controler programabil PLC, servomotor importat, servodirector, convertor de frecvență și traductor; de asemenea, este echipat cu modulul de poziționare pentru a asigura eticheta de turnare precisă, rapidă și stabilă.

mașină de etichetare cu manșon cu tunel de contracție

1 Transmisie sincronizată, orice schimbare a curelei de transmisie va fi finalizată rapid. În comparație cu tipul multistrat tradițional a cărui schimbare și întreținere necesită mai mult de șase ore, întreținerea sa este ușoară și întreținerea este simplă, deci nu influențează producția.

2 unități de proiectare a planului capului tăietorului în China, care se aplică containerului de 30 mm - 130 mm. Nu trebuie să îl schimbați sau să îl depanați niciodată. Are, de asemenea, ecran unic de lumină tactilă umană, ceea ce înseamnă căutare automată a locației originale, precum și siguranță și comoditate, care sunt înaintea altor produse congenere.

3 Plan de alimentare cu etichetă cu contracție simplă, înălțime rezonabilă, care este convenabilă pentru fixarea etichetei; cifră automată micro-computer care evită adoptarea și reglarea. trebuie doar să o apăsați ușor, eticheta va detecta și localiza automat. Schimbarea etichetei este rapidă și convenabilă, în plus, locul tăiat este absolut exact.

4 Echipament de alimentare cu etichetă; controlul tensiunii sincronizate controlează furnizarea etichetei, capacitatea de alimentare este de 90 metri pe minit, volumul planului de alimentare a etichetei este de 500 mm, diametrul intern al tubului de hârtie va fi de 4 ', 8', 10 '. hrănirea este o tensiune stabilă care permite lungimea exactă a etichetei și furnizarea stabilă și rapidă a etichetei.

5 Stâlpul central aplică structura etichetei împușcare pas cu pas, iar viteza este de 150B pe minut.

6 Capul de tăiere nou proiectat folosește motorul pas cu pas, care conduce viteza mare, acțiunea este exactă, tăierea este în ordine și micșorarea este frumoasă. Acest design cooperează cu structura de locație sincronizată a etichetei care permite precizia locației de tăiere în limita a 1 mm.

7 Multe butoane de oprire de urgență permit oprirea de urgență în poziția corectă de-a lungul producției, care garantează o producție sigură.

mașină de etichetare cu manșon cu tunel de contracție

Tipuri de etichete pentru soiuri aplicabile:

Diferite tipuri de tipuri de sticle, de exemplu: sticlă rotundă, sticlă pătrată, sticlă plată, sticlă curbată și în formă de cupă etc.

Tipuri de etichete pentru soiuri aplicabile:

Parametrii tehnici principali ai echipamentului de etichetare a manșoanelor:

Principalii parametri tehnici ai echipamentului de etichetare a manșoanelor

Nu.ParteArticolUnitateYX-SL150
1Specificația sticleiVolumL0.35~1.5
Diametrul gâtuluimm28~38
Diametrul corpuluimm50~110
Înălțimea sticleimm150~310
2Specificația eticheteiMaterial/PVC PET OPP OPS
Grosimemm0.038~0.05
3Specificație de etichetareViteza de etichetareb / min.150bpm
Temperatura ambientala.C-10~40
4Putere standardPuterea principalaKw3
VoltajV210 ~ 250VAC 50hz
5Specificația transportoruluiTransportor de admisiem2
Transportor de sticlem7
6DimensiuneDimensiunea mașinii principale L * W * Hmm2000*1100*2100
GreutateKgs350
7Rata de productie0,5L / 1,5Lbph5000 ~ 8000bph

Parametru de reducere a tunelului

Dimensiunea mașinii de micșorat: 2100 * 850 * 2000mm

presiunea aburului: 1kg / cm2

abur: 50kg / h

dimensiunea cuptorului cu abur: 2000 * 500 * 1700mm

Manșon termocontractabil care etichetează probele produselor finale

Tunel de reducere

Manșon termocontractabil care etichetează probele produselor finale

Manșon termocontractabil care etichetează probele produselor finale

Garanție: pentru toată mașina, pretinde un an pentru garanție. (Sunt excluse din garanție problemele cauzate de accidente, utilizare incorectă, aplicație greșită, daune la depozitare, neglijență sau modificare a echipamentului sau a componentelor sale.

Instalare: după ce mașina ajunge la fabrica dvs., dacă aveți nevoie, tehnicianul nostru va merge la locul dvs. pentru a instala și testa mașina și, de asemenea, vă va instrui lucrătorul să funcționeze mașina (timpul trenului depinde de dvs. lucrător). Cheltuielile (bilet de avion, mâncare, hotel, taxa de călătorie în țara dvs.) ar trebui să fie în contul dvs. și trebuie să plătiți pentru tehnicianul 100 USD pe zi. de asemenea, puteți merge la fabrica noastră pentru a face instruire.

După service: Dacă întâmpinați problema pe mașină, tehnicianul nostru va merge la dumneavoastră pentru a repara mașina cât mai curând posibil. Costul ar trebui să fie în contul dvs.