Echipamente de etichetare pentru sticle de vin, cu capete duble

sticle rotunde de sticlă fiabile recipiente din plastic mașini de etichetat vinuri capete duble corp gât etichetare echipamente auto

Sticle de vin cu două capete Containere din plastic Detalii echipament de etichetare

Caracteristicile produsului pe mașinile de etichetat sticle cu capete duble

1. Mașina de etichetare automată cu dublă parte este potrivită pentru sticle pătrate sau sticle plate cu marcaj dublu sau marcaj unic.

2. Mașina este proiectată cu o structură de putere mare și de întărire. Centura de formă poate fi înclinată, iar capul de etichetare poate fi reglat la opt orientări, astfel încât mașina să poată fi reglată cu succes în câteva minute pentru orice sticlă.

3. Presiunea dintre axa activă și rola de presare poate fi reglată, astfel încât direcția de rulare a etichetei poate fi reglată liber. Eticheta este presată numai flexibil fără a provoca nicio distorsiune.

4. Capul de etichetare adoptă structura rolelor cu presă dublă. Garantează că eticheta este trasă strâns, dar nu este ruptă din cauza tăierii sub hârtie, ambreiajul separat face ca tensiunea să fie mai echilibrată.

5. Interfața umană bazată pe ecranul tactil în chineză și engleză, cu sistemul de asistență online, facilitează operarea mașinii pentru lucrători. Centura de presă este orientată către linia principală de transport, astfel încât face ca cele două linii de transport să funcționeze absolut sincron. .

6. Mașina aplică faimosul motor server, deci realizează controlul real al buclei închise și evită fenomenul „mersului orbului” atunci când mașina aplică motorul pas cu pas. Structura de formă este concepută special, astfel încât obiectul etichetat poate fi localizat și etichetat cu precizie.

7. Codificatorul multicanal detectează poziția etichetării cu precizie la viteză mare. Eticheta este presată de o clapetă după aplicarea pe sticlă și este presată de rolele de burete active și pasive. Astfel, atunci când eticheta este blocată, nu are nicio vezică de aer. se aplică în special sticlelor de cristal etichetate cu etichete transparente.

8. Setul opțional de antrenare a aerului și de etichetare cu role poate eticheta sticlele rotunde cu precizie.

Tipuri de sticle

Tipuri de sticle

Graficul laturilor automate cu cap dublu plus mașina de etichetare a sticlelor rotunde

Graficul laturilor automate cu cap dublu plus mașina de etichetare a sticlelor rotundeGraficul laturilor automate cu cap dublu plus mașina de etichetare a sticlelor rotunde

Date tehnice

Viteza de producție40m / min (80-200PCS / min)
Precizia etichetării± 1mm
Lățimea maximă a etichetei200mm
Diametrul sticleiGrosime ≤30 mm înălțime ≤ 500 mm
Diametrul interior al eticheteiΦ76,2mm
Diametrul exterior al eticheteiΦ350mm
Înălțimea liniei transportoare
placa de lanț la sol
900mm ± 50mm (poate fi produs conform cerințelor clientului)
powe380 / 220V 50Hz 3000W
Presiunea de lucru3-5kg 30L / min
greutate400 kg
dimensiunea L * W * H3048 * 1400 * 1650mm

Desen 3D

Configurare principală

NU.NumeMarcaCantitateObservație
1Servo motorDelta2 setTaiwan
2servodirectorDelta2 setTaiwan
3Ecran tactilWECON1 setShanghai
4Motor de transportZhujiang1 setShanghai
5Etichetați ochiul electricTECO1 setTaiwan
6Ochi electric EUTDataSensor2 setItalia
7PLCPanasonic2 setJaponia
8Material din oțel inoxidabilPanasonic1 setJaponia
9Dulap din oțel inoxidabil304GB
10Etichetați ochiul electricJJZ1Shanghai

Configurare principală
Garanție: pentru toată mașina, pretinde un an pentru garanție. (Sunt excluse din garanție problemele cauzate de accidente, utilizare abuzivă,
aplicarea greșită, deteriorarea depozitării, neglijența sau modificarea echipamentului sau a componentelor sale. De asemenea, piesa de schimb ușor de rupt nu este inclusă în garanție)

Instalare: după ce mașina ajunge la fabrica dvs., dacă aveți nevoie, tehnicianul nostru va merge la locul dvs. pentru a instala și testa mașina și, de asemenea, va instrui muncitorul să funcționeze mașina (timpul trenului depinde de dvs. muncitor). Cheltuielile (bilet de avion, mâncare, hotel, taxa de călătorie în țara dvs.) ar trebui să fie în contul dvs.; trebuie să plătiți pentru tehnician 100 USD pe zi. de asemenea, puteți merge la fabrica noastră pentru a face instruire.

După service: Dacă întâmpinați problema pe mașină, tehnicianul nostru va merge la dumneavoastră pentru a repara mașina cât mai curând posibil. Costul ar trebui să fie în contul dvs.