Mașină de etichetare pentru sticle plate cu sticle duble pentru diverse borcane sticle plate pătrate

Introducere

Această mașină de etichetare a sticlelor pătrate este echipată cu ecran tactil pentru computer, care dispune de un circuit integrat la scară foarte mare. este controlat de un micro-computer cu ecran tactil cu caracter chinezesc, a realizat comunicarea om-mașină. Configurarea microcomputerului este utilă pentru toate datele introduse de ecranul tactil și, de asemenea, pentru controlul complet al stării de funcționare după pornirea mașinii.

Mașină de etichetare pentru sticle plate cu sticle duble pentru diverse borcane sticle plate pătrate

Mașina rotundă de etichetare adezivă PLC este produsul de upgrade al unei companii care are o structură simplă și rezonabilă și ușor de operat. Producția poate fi ajustată prin specificația și caracteristica sticlelor și etichetelor. este potrivit pentru tot felul de sticle. Atât autocolantul adeziv transparent, cât și autocolantul adeziv netransparent pot fi etichetate bine pe sticle sau recipiente, indiferent dacă sunt sticle de sticlă sau sticle de plastic utilizate în alimente, mașini sau domenii cosmetice.

Mașină de etichetare pentru sticle plate cu sticle duble pentru diverse borcane sticle plate pătrate

Parametru tehnic

Viteza de etichetare30 ~ 120 Sticle / minut (Depinde de dimensiunea recipientului și de lungimea etichetei)
Diametrul exterior al containerului20 ~ 120mm
Înălțimea containerului35 ~ 200mm
Gama de lungime a etichetei233 ~ 200mm
Gama de înălțime a etichetei15 ~ 90mm
Eroare etichetator≤ ± 0,5 mm
Diametrul rolei eticheteiDiametru interior tambur: 76mm; Diametrul exterior al bobinei: Max 360mm
direcția de transferStânga → Dreapta
Greutate netă650 kg
Mărimi de contur2400mm * 800mm * 1370mm

Mașină de etichetare pentru sticle plate cu sticle duble pentru diverse borcane sticle plate pătrate

Caracteristici tehnice și aplicație:

1. specificația bobinei etichetei: diametrul bobinei etichetei este ≤350mm, lățimea maximă este 90mm, diametrul găurii bobinei este 75mm.

2. temperatura de funcționare: 5 ~ 35 ℃

3. Umiditate de funcționare : 30% ~ 80% RH

4. Mediu de operare : Fără gaze și praf inflamabile și explozive

Mașină de etichetare pentru sticle plate cu sticle duble pentru diverse borcane sticle plate pătrate

Principii de lucru:

Controlerul va porni motorul pas cu pas al etichetei de transfer și va transfera eticheta rapid după ce va detecta sticlele care trebuie etichetate prin intermediul senzorului de poziție a sticlei și cu motorul etichetei de defilare împreună. Operațiunea de transfer a etichetei va fi oprită odată ce va detecta diferența dintre etichete, în acest moment, semnalele de codare sunt trimise. Și controlerul a numărat sticlele noastre etichetate și reîmprospătează datele și se afișează pe ecran. Și controlerul monitorizează, de asemenea, toate setările parametrilor și alarma la timp pentru a controla funcționarea mașinii.

1. Această serie de produse sunt potrivite nu numai pentru cutia rotundă / borcan / cilindru / sticlă, ci și sticle plate cu două laturi în industriile farmaceutice, pesticide, alimentare și chimice.

2. Poate finaliza automat gruparea sticlei, trimiterea benzii de marcare, separarea sincronă a etichetelor, etichetarea și tipărirea automată a numărului lotului etc.

3. Cu tehnologia mecanică, adoptă un motor cuplu mare pentru a conduce, și un sistem de control al programului fotoelectric importat și control al programului PLC, garantând astfel o etichetare precisă, stabilă, fiabilă și de înaltă eficiență.

Mașină de etichetare pentru sticle plate cu sticle duble pentru diverse borcane sticle plate pătrate

  • Cu sistem de etichetare micro-computer, rapid și stabil, potrivit pentru munca de lungă durată cu funcția de verificare a sistemului: etichete lipsă sau rupte, lăsând afară, e-stop, conversie anormală a frecvenței, lipsă panglică de mașină de scris, poate detecta toate și apoi oprește automat.
  • Funcția de auto-verificare I / O, poate afișa toate semnalele fotoelectrice ale sistemului și motorul, poate scurta timpul de reparații, reduce costurile de întreținere.
  • Cu un control al vitezei mai mic, viteza de etichetare se schimbă automat în funcție de viteza de transport, nu este nevoie să mutați senzorul de etichetare.
  • Fabricat din aliaj SUS304 și alumni, îndeplinind în totalitate cerințele GMP.

1. Ce fel de mașină de etichetat aveți?

Stimate client, avem o mașină de etichetare automată și semi-automată pentru containere rotunde și suprafață plană. Unele modele pentru o etichetă și altele pentru două etichete sau chiar mai multe. Și putem proiecta mașina în funcție de situația dvs. specifică de etichetare.

Astfel, vă rog să ne trimiteți cerințele dvs. de etichetare, vă vom oferi o soluție de etichetare satisfăcătoare.

2. Am putea adăuga o mașină de codare pentru a imprima data și numărul lotului?

Da, puteți alege să adăugați o mașină de codare pentru a imprima literele și numărul pe care le doriți. Este o ștampilă la cald și poate imprima cel mult trei rânduri.

3. Ce informații ar trebui să furnizăm pentru a verifica modelul adecvat?

Vă rugăm să ne trimiteți o imagine a containerului și etichetei dvs., precum și dimensiunea containerului și a etichetei.
Vă rugăm, de asemenea, să ne spuneți ce tip de etichetă utilizați, dacă este posibil. (Pentru exampe, autoadezive, ar putea lipi, lipi fierbinte etc. indiferent dacă eticheta este în role sau bucăți.)
Apoi, vă vom permite să verificați modelul potrivit.