Sticle rotunde liniare automate, masă de etichetare cu lipici umed, cu pastă rece

Această mașină de etichetare cu adeziv rece este foarte potrivită pentru recipientele cilindrice mici, cum ar fi sticla, plasticul, sticla PET cu etichetă de hârtie precupită. Mașina este economică și ușor de operat. Performanța este stabilă, cu un nivel scăzut și un rezultat frumos de etichetare. Sistemul de control adoptă sistemul convertizor motor, sticla de transport în linie, furnizând adeziv și etichetă automat. Acest sistem de etichetare automată este ideal pentru produse alimentare și băuturi, industria medicală etc.

Sticle rotunde liniare automate, masă de etichetare cu lipici umed, cu pastă rece

Parametru de bază

Alimentare: 380V / 480V ± 10% 3P
Frecvență: 50 / 60HZ
Putere totală: 2KW
Tip de etichetare: parte a rundei
Sticle de sticlă, rotunde 30-105mm
Dimensiuni etichetă: lungime 35-300mm, înălțime 30-98mm
Acoperire cu lipici: Acoperire completă pe spatele etichetelor
Etichete în stivă
Capacitate: 50 ~ 100bpm (normal 500ML)
Adeziv Adeziv cu rășină solubilă în apă
Aer comprimat: 5.0bar
Consum de aer: 4-6 kg × 18 litri
Greutate totală: 550 kg
Dimensiuni mașină: L = 3000 W = 850 H = 750 mm

Scopul și caracteristicile mașinilor de etichetare cu adeziv rece:

1. aplicat pe scară largă la diverse industrii;

2. folosit în principal pentru a lipi eticheta pe laturile simple sau duble ale sticlei / cutiei rotunde / plate / pătrate

3. gamă largă de aplicare a produsului, domeniul de etichetare este reglabil, această mașină pentru 3 forme de produs (rotund / plat / pătrat);

4. poate fi asortat cu alimentator de sticle, imprimantă de date etc.

5. lucrați singur sau alăturați-vă altei linii de mașini de ambalat;

6. precizie mare de etichetare, capacitate de lucru stabilă, îngrijită, fără riduri, fără bule, rata calificată poate fi de până la 100%;

Sticle rotunde liniare automate, masă de etichetare cu lipici umed, cu pastă rece

Diferența dintre etichetarea fără autocolant și mașinile de etichetare cu adeziv umed

Mașina de etichetare cu adeziv umed utilizează hârtie de legătură obișnuită (80g sau 90g cupru unic). Acoperirea cu suprafață poate fi efectuată cu volți de tratament cu acoperire cu ceară, ulei sau UV în funcție de cerințele clienților, pentru a păstra grăsimea etichetei atunci când este depozitată, etichetele de laminare nu trebuie salvate din cauza formării și va influența viteza din cauza temperaturilor de iarnă , se recomandă să nu utilizați acest tratament de suprafață.

Mașina de etichetare cu adeziv umed este potrivită pentru toate recipientele cilindrice standard cu diametrul cuprins între 30mm-100mm, este ușor să schimbați matrița și să operați.

Sticle rotunde liniare automate, masă de etichetare cu lipici umed, cu pastă rece

Mașina de etichetare cu adeziv umed are mai multe avantaje decât mașina de etichetare cu autocolant adeziv; etichetă de aceeași dimensiune, mașină de etichetare a autocolantului utilizată ca 4cenți RMB pe bucată, eticheta mașinii de etichetare cu adeziv umed este mai mică de 1 cent RMB per bucată, poate economisi de aproximativ 2-3 ori mai mare decât costul nodului.

Dar mașina de etichetat cu autocolant adeziv are, de asemenea, mai multe avantaje decât mașina de etichetat cu adeziv umed; mașina de etichetare cu adeziv rece curent liniar poate pur și simplu lipi pentru sticla rotundă ciudată, dar mașina de etichetare a autocolantului poate fi aplicată pe o varietate mai mare de sticle în formă de sticlă, dar, de asemenea, nu poate completa sticla de toate forma în aceeași mașină.

Mostre pentru sticlele trimise de la client:

Sticle rotunde liniare automate, masă de etichetare cu lipici umed, cu pastă rece