Mașină rotativă de etichetare pentru sticle conice personalizate, conice

Mașina de etichetare a autocolantelor rotative este utilizată pentru etichetarea sticlelor conice umplute și sigilate. Această mașină rotativă de etichetare este un model compact care folosește foarte puțin spațiu datorită structurii sale rotative. Butelii automate neregulate care etichetează Mașina etichetează diferite sticle cu o viteză maximă de 120 fiole pe minut. Mașina respectă standardele actuale de fabricație.

Funcționarea procesului pe mașini rotative de etichetare personalizate pentru etichetarea conică a sticlelor ascuțite

Sticle conice personalizate automatizate Containere ascuțite Detalii despre mașina de etichetare rotativă

Recipientele primite de la viermele de alimentare până la roata stea distanțate precis și ajung la etichetă se înfășoară în jurul punctului la distanță similară. În timp ce intrați la punctul de etichetare, senzorul containerului pornește cu servomotor și apăsați centura, apăsați eticheta ușor între tampon și curea. Fotocelula senzorului de etichete detectează spațiul dintre două etichete și le menține până vine următorul container. În timpul acestei operații se imprimă atașament de imprimare pneumatică.

Parametrul de bază al mașinii de etichetare personalizate cu matriță pentru păstrarea containerelor ascuțite:

Sticle conice personalizate automatizate Containere ascuțite Detalii despre mașina de etichetare rotativă

mașină de etichetare rotativă automată pentru sticle conice
Capacitate de etichetare (buc / min): 40-150 buc / min
Precizie etichetare (mm): ± 1,0 mm
Dimensiunea etichetei: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Dimensiunea materialului: Φ40-Φ100mm (H) 40-300mm
Rolați în interior (mm): Φ76mm
Diametrul exterior al rolei (mm): Φ350mm
Dimensiunea mașinii (mm): (L) 2000 * (W) 850 * (H) 1450 (mm)
Alimentare: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Eșantioane pentru mașini rotative de etichetare personalizate cu matrițe de susținere a containerelor

Eșantioane pentru mașini rotative de etichetare personalizate cu matrițe de susținere a containerelorEșantioane pentru mașini rotative de etichetare personalizate cu matrițe de susținere a containerelor

Fabrica de etichetare a mașinilor

Fabrica de etichetare a mașinilor

Garanție: pentru toată mașina, pretinde un an pentru garanție. (Sunt excluse din garanție problemele cauzate de accidente, utilizare incorectă, aplicație greșită, daune la depozitare, neglijență sau modificare a echipamentului sau a componentelor sale.

Instalare: după ce mașina ajunge la fabrica dvs., dacă aveți nevoie, tehnicianul nostru va merge la locul dvs. pentru a instala și testa mașina și, de asemenea, vă va instrui lucrătorul să funcționeze mașina (timpul trenului depinde de dvs. lucrător). mâncare, hotel, taxa de călătorie în țara dvs.) ar trebui să fie în contul dvs. și trebuie să plătiți pentru tehnicianul 100 USD pe zi. de asemenea, puteți merge la fabrica noastră pentru a face instruire.

După service: Dacă întâmpinați problema pe mașină, tehnicianul nostru va merge la dumneavoastră pentru a repara mașina cât mai curând posibil. Costul ar trebui să fie în contul dvs.